GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρακιντζής στον Παπούλια: Το φακελάκι έγινε πιο φτηνό...

Αυτό είναι καλό νέο, είπε ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στον Λέανδρο Ρακιντζή κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους για το φακελάκι και το...

Αυτό είναι καλό νέο, είπε ο Κάρολος Παπούλιας απευθυνόμενος στον Λέανδρο Ρακιντζή κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους για το φακελάκι και το πώς αυτό έγινε πιο φτηνό. Ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος επισκέφτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τον ενημερώσει για την ετήσια έκθεσή του, τόνισε: «Πρέπει να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, γιατί στον πόλεμο της διαφθοράς τελικός κριτής είναι η Δικαιοσύνη. Χωρίς καλή λειτουργία της Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να έχουμε καλά αποτελέσματα».
Ο κ. Ρακιντζής απηύθυνε έκκληση στους δικαστές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη, καθώς έχει συσσωρευτεί πολύς όγκος εκκρεμών υποθέσεων για να αντιμετωπισθεί η διαφθορά.
Όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να μάθει «τι νέα υπάρχουν» στο ζήτημα αυτό, ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης είπε: «Η διαφθορά μειώθηκε κατά ποιότητα, δηλαδή έγινε πιο φτηνό το φακελάκι. Τα πάντα εξαρτώνται από την οικονομική κατάσταση. Ευτυχώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δουλεύουν καλά».
«Και αυτό είναι καλό νέο» σχολίασε ο κ. Παπούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση