GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φουλάρι του Αρη...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ Tο θεϊκό μωρό της πολιτικής, με φουλάρι την ελληνική σημαία και την σημαία των "επαν...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

Tο θεϊκό μωρό της πολιτικής, με φουλάρι την ελληνική σημαία και την σημαία των "επαναστατών" της Συρίας!
Καταλάβαμε για τι σόι «επανάσταση» πρόκειται… μόνον και μόνον που...
φοράει τη σημαία της ο Αρούλης ο χλιχλιμπόχλης!
Βέβαια, τον πρόλαβε ο δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου εξωτερικών, που σήμερα είναι και υπουργός, αφού βέβαια φόρτωσε με εκατομμύρια τους πολίτες της χώρας, με τα περιβόητα εμβόλια γρίπης. Ναι, εκείνα για τα οποία θα διερευνούσε τις προμήθειες η τότε αντιπολίτευση του γΑΠ και η κυρία Μαριλίζα που τον διαδέχτηκε!

9 σχόλια

  1. ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΤΖΑΚΟΥΖΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ...

    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ, Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑΝ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ...

    ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ PSOLO-ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΖΑ-ΑΡΠΑΧΤΡΑ,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύκα! καλέ σύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να είναι φίλος του κανένας παιδαράς ισλαμοφασίστας κι έτσι φοράει όχι μόνο σημαίες αλλά κι ότι του ζητήσει ο φίλος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέτε να ζηλέψει ο πρώην φίλος της Ραφήνας;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκαλύφθην από τους προλαλήσαντας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επανάσταση για τα μάτια του κόσμου. Τώρα η επανάσταση φοριέται και σε κασκόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επέστρεψε μεταμφιεσμένος στην Ελλάδα ο... Γ. Παπακωνσταντίνου..

    Επέστρεψε από την Ολλανδία, όπου βρέθηκε οικογενειακώς για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, αφίχθη ινκόγκνιτο και ακτοπλοϊκώς μέσω Ιταλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας από Ανκόνα ταξιδεύοντας με πλοίο, ενώ το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο σπίτι του στη Κηφισιά έφερε συμβατικές πινακίδες. Μάλιστα πληροφορίες φέρουν τον κ. Παπακωνσταντίνου να ήταν...μεταμφιεσμένος, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός.

    Πλέον ο πρώην «τσάρος» θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον του για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.

    ...............................
    ΤΗΝ ΘΥΜΆΣΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΟΥΤΆΝΑ ΤΙ ΈΛΕΓΕ ΤΟ 2010;

    "Η φοροδιαφυγή είναι εθνικό άθλημα των Ελλήνων" έλεγε η σύζυγος Παπακωνσταντίνου..

    Απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία εμφανιζόταν το 2010 στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ζασλίν Βίνκε.

    «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωνε.


    Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας είχε τίτλο: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα παζλ».

    «Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα των Ελλήνων.Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» έλεγε στη συνέντευξη, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.

    «Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως στην Ελλάδα ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» έλεγε χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε.

    «Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργός είναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα.

    Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΑΤΡΙΝΗ.....

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ......

    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Ή ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση