GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταματόπουλος: Δεν παίρνουμε τους μισθούς που λέει το υπουργείο...

«Οι μισθοί που παρουσιάστηκαν από το υπουργείο, μπορεί να είναι των διευθυντών και των στελεχών, εμείς δεν παίρνουμε τα ποσά που ειπώθηκα...

«Οι μισθοί που παρουσιάστηκαν από το υπουργείο, μπορεί να είναι των διευθυντών και των στελεχών, εμείς δεν παίρνουμε τα ποσά που ειπώθηκαν» είπε στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο πρόεδρος των εργαζομένων του μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος.
«Δεν ηττηθήκαμε, μας επιστρατεύσαμε. Έχουμε κινηθεί νομικά , για να κηρύξουμε παράνομη την επιστράτευση και η δικαιοσύνη θα μας δικαιώσει», είπε ο κ. Σταματόπουλος, προσθέτοντας:  «Εμείς ζητάμε μία συλλογική σύμβαση. Προτείναμε να ισχύσει η υπάρχουσα συλλογική σύμβαση για τρεις μήνες ακόμη και μέχρι τότε να γίνει διάλογος για να βρεθεί λύση. Τώρα καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις και ο μισθός μας θα πέσει στα 800 ευρώ».
Ακούστε το ηχητικό:



3 σχόλια

  1. ακουσα παλια για κατι εξηνταρια με εβδομηνταρια χιλιαρικα ευρω το χρονο


    τωρα οι μισθοι σας θα ειναι οπως ΟΛΩΝ:
    μεχρι 900 ευρω το μηνα
    αν δεν σας αρεσει
    αν δεν μπορειτε να ξεπληρωσετε τις παραφουσκωμενες καρτες σας
    καντε και αλλη δουλεια η τραβατε αλλου

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτό το Κουτσαβάκι, θα κάνει τη κότα σαν τον Φωτόπουλο. Ρε δεν ντρέπεσαι που μιλάς "για το καλό του κόσμου" όταν έχεις βολευτεί, και 1.500.000 είναι άνεργοι. Άντε ντεεεε. Το εργατικό κίνημα, χάθηκε στα χέρια του συνδικαλισμού σας.
    Ρε το τι μπινελίκι και μούντζα τρώτε εσείς και οι Παμίτες δεν λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τη φάτσα του Σταματόπουλου, καταλαβαίνεις το "ποιόν" του.
    Ο νέος βρωμιάρης σαν τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση