GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Σε έξι μήνες το νέο κόμμα...

Δέσμη προτάσεων εξάμηνης διάρκειας για την ανάπτυξη και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας από τη γραφειοκρατία παρουσίασε σήμερα ο Ανδρέας ...

Δέσμη προτάσεων εξάμηνης διάρκειας για την ανάπτυξη και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας από τη γραφειοκρατία παρουσίασε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος και μέλη της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας» (ΡΙΚΣΣΥ), τονίζοντας την «ανάγκη άμεσης δράσης».
 Στο πλαίσιο αυτό, και μετά από σχετική ερώτηση, ο κ. Λοβέρδος αποσαφήνισε ότι σε ένα εξάμηνο θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος, το οποίο, όπως είπε, δεν θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ νούμερο 2.
 Σε άλλη ερώτηση για τη λίστα Λαγκάρντ είπε ότι θα ψηφίσει τη θέση της τρικομματικής κυβέρνησης, ενώ για το ενδεχόμενο υπουργοποίησής του σε περίπτωση ανασχηματισμού είπε ότι η απάντησή του εξακολουθεί να είναι «όχι».
Τέλος, επισήμανε την ανάγκη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που χρειάζεται, όπως είπε, συμμαχίες χωρίς αποκλεισμούς.

2 σχόλια

  1. Με το πάσο σου, δεν βιαζόμαστε. Οι άλλοτε υπασπιστές τώρα σε ρόλο "Προέδρου". Για τη δημοκρατία, εννοείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος Χρονογράφος16 Ιαν 2013, 5:19:00 μ.μ.

    Χρονικά από το Ονανιστάν (χώρα δυτικά του Πακιστάν)

    Αν οι βουλευτές, και οι 300, ήταν το ΔΣ μιας Ανώνυμης Εταιρείας, με την πλειοψηφία να διοικεί και την μειοψηφία να ελέγχει... Και επί τριάντα χρόνια, οι ίδιες περίπου φάτσες έπαιζαν τις κουμπάρες, πότε ο ένας στη διοίκηση και ο άλλος στον έλεγχο, πλην μιας μικρής φωνασκούσας μειοψηφίας η οποία ήταν – υποτίθεται – πάντα στον έλεγχο.

    Και μια ωραία μέρα, οι τύποι ανήγγειλαν στους μετόχους, μάγκες, τελικά λεφτά δεν υπάρχουν, οι μάγκες αγανακτισμένοι άρχισαν να τσιρίζουν (τριάντα χρόνια κρατούσαν κλειστά τα μάτια να μη βλέπουν, βουλωμένα τ' αφτιά να μην ακούν, απλωμένα τα χέρια να κλέβουν, κι ανοιχτό το στόμα να τρώνε), οπότε ένας χοντρός τους λέει, σκάστε μάγκες, μαζί τα φάγαμε. Ο χοντρός δεν τους είπε μια λεπτομέρεια ότι ενώ όλοι μαζί έπιναν και έκλεβαν, μόνο οι μέτοχοι θα πλήρωναν, με τόκους φυσικά.

    Όλα τα μέλη του ΔΣ και όσοι διοίκησαν και όσοι έλεγχαν (αποχαυνωμένοι από την μόνιμη αργία: αργία μήτηρ πάσης μαλακίας), προφανώς), από πατριωτικό καθήκον, προσφέρθηκαν με λύσσα να σώσουν την εταιρία. Προϋπόθεση βέβαια οι μέτοχοι να πληρώσουν τα σπασμένα.

    Βεβαια υπάρχουν και κάποιο μάγκες στο ΔΣ με μεγάλη πέραση στους μάγκες μετόχους που υπόσχονται ότι δεν θα πληρώσουν τίποτα, αν εκλεγούν στη διοίκηση και όλοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.

    Ο λαός των μετόχων που έχει βάλει προ πολλού τον εγκέφαλο (όσοι είχαν, όσοι τον χρησιμοποιούσαν) στο πατάρι, είναι ενθουσιασμένος. Οι κλακαδόροι των καναλιών και των φυλλάδων τρίβουν τα χέρια τους.

    Αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα της Ανατολής που κατοικείται από τραμπάκουλες και μαυραγορίτες και οι 300 του ΔΣ εκπροσωπούν επάξια τους κατοίκους της. Η χώρα αυτή δεν έχει ουδεμία σχέση με την Ελλάδα, τον πανέξυπνο λαό της και τους παμπόνηρους πολιτικούς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση