GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΚΚΕ καταδικάζει την δολοφονία στα Πετράλωνα...

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ καταδικάζει την "άγρια δολοφονία μετανάστη από δύο φασιστοειδή"... Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτ...


Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ καταδικάζει την "άγρια δολοφονία μετανάστη από δύο φασιστοειδή"...
Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: " Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καταδικάζει την άγρια δολοφονία μετανάστη από δύο φασιστοειδή στην περιοχή των Πετραλώνων σήμερα το πρωί" .
Προσθέτει ότι αυτό το περιστατικό δεν είναι το πρώτο, αλλά έρχεται να έρχεται να προστεθεί στο μακάβριο κύκλο των ρατσιστικών επιθέσεων που εδώ και καιρό εξελίσσονται στις συνοικίες της Αθήνας.
Τονίζει στην ανακοίνωση: " Η κυβέρνηση έχει βαριές ευθύνες για την καλλιέργεια του ρατσισμού, την ενοχοποίηση των μεταναστών για την ανεργία και τις άθλιες συνθήκες ζωής σε πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας".
Και συμπληρώνει: " Η επιχείρηση «νόμος και τάξη» με την ονομασία «Ξένιος Ζεύς» δίνει κάλυψη και καλλιεργεί την ανοχή στην εγκληματική δράση φασιστικών ρατσιστικών συμμοριών. Η κρατική καταστολή και οι ρατσιστικές επιθέσεις αλληλοσυμπληρώνονται.
Καλούμε την εργατική τάξη, το λαό τη νεολαία, μαζικά να καταγγείλουν και να απομονώσουν την δράση των φασιστών στις γειτονιές. Να μην ανεχτούν τα φασιστικά τάγματα εφόδου που σήμερα δολοφονούν μετανάστες, αύριο τον αγωνιζόμενο λαό".

4 σχόλια

  1. δεν ειδα να καταδικαζουν την δολοφονια στην ΠΑΤΡΑ απο ξενους, στην ΑΘΗΝΑ, και στην περιφερεια, οταν δολοφονουνται γεροντακια μεσα στο σπιτι τους απο τον συφερτο τον εισαγομενο,ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ πεθαίνει από τον δογματισμό και την πολιτική ορθότητα. Τόση ορθοδοξία, τύφλα να έχουν οι παραεκκλησιαστικοί κύκλοι... Ρατσισμός υπάρχει όπου υπάρχουν βλάκες. Μαζέψτε τις βαλίτσες σας και το αεροπλάνο για τον παράδεισο της Βόρειας Κορέας να προβάρετε εκτόξευση πυραύλων μαζί τους μιας και ούτε η Κίνα δεν σας κάνει σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΚΕ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΧΟΥΝΤΟΠΑΠΑΔΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΚΔΟΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση