GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΑΡ: Κακοδιαχείριση των πόρων του ΕΣΠΑ

ΔΗΜΑΡ: Κακοδιαχείριση των πόρων του ΕΣΠΑ   Την καθυστέρηση στην πληρωμή των δεκάδων χιλιάδων ανέργων που συμμετείχαν στα προγράμματα κο...

ΔΗΜΑΡ: Κακοδιαχείριση των πόρων του ΕΣΠΑ  

Την καθυστέρηση στην πληρωμή των δεκάδων χιλιάδων ανέργων που συμμετείχαν στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας καταγγέλλει η ΔΗΜΑΡ και κάνει λόγο για κακοδιαχείριση των πόρων του ΕΣΠΑ. .

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η καθυστέρηση στην πληρωμή των δεκάδων χιλιάδων ανέργων που συμμετείχαν στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας λόγω της αδυναμίας των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) που διαχειρίστηκαν το πρόγραμμα να έχουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, είναι χαρακτηριστικό μιας κακοδιαχείρισης στην αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ.
Το Υπουργείο Εργασίας πρέπει να αναζητήσει τρόπο για την άμεση καταβολή των χρημάτων στους ανέργους που απασχολήθηκαν. Πρέπει επίσης, να υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση που θα παρέχει τη δυνατότητα και στον ΟΑΕΔ να υλοποιεί τέτοια προγράμματα, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα ανεπάρκειας των ενδιάμεσων φορέων διαχείρισης".


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση