GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαι η Αργυρώ στην ορκωμοσία...

Μεγάλες στιγμές για τη δική μας Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η αγαπημένη μαγείρισσα που βρίσκεται από τις 11 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, "πέτα...

Μεγάλες στιγμές για τη δική μας Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η αγαπημένη μαγείρισσα που βρίσκεται από τις 11 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, "πέταξε" το βράδυ της Κυριακής για Σικάγο και από εκεί, επιβιβάστηκε στην πτήση με προορισμό την Washington DC.
Η ελληνίδα σεφ ήταν προσκεκλημένη του Barack Obama με επίσημη πρόσκληση από το Λευκό Οίκο προκειμένου να παρευρεθεί στη λαμπρή τελετή της ορκωμοσίας του Αμερικανού προέδρου, με την οποία ξεκίνησε επίσημα τη δεύτερη θητεία του στην ηγεσία των ΗΠΑ.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, εμφανίσθηκε στην εκδήλωση συνοδευόμενη απο τον καλό της φίλο Greg Pappas. Σε απόσταση αναπνοής απο τη δική μας Αργυρώ, βρισκόταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος και η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce με την Kelly Clarkson.
Ωστόσο, η αγαπημένη μαγείρισσα ετοιμάζει στα μέσα Μαϊου, ένα ακόμη υπερατλαντικό ταξίδι, αφού είναι προσκεκλημένη στα Gabby Awards του 2013, τα οποία θα διοργανωθούν στις 25 Μαΐου στο Hollywood στο  ιστορικό Pantages Theater όπου το "παρών" θα δώσει και η Έλενα Παπαρίζου.
Η όμορφη τραγουδίστρια, θα εμφανισθεί στο "after party" των Paramount Studios και θα τραγουδήσει ζωντανά μπροστά σε 1000+ VIP επισκέπτες που θα συγκεντρωθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τον κόσμο για να γιορτάσουν τους "Greek America’s Best and Brightest Stars".
Στο μεγάλο αυτό πάρτι, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα επιμεληθεί το μενού και θα ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό δείπνο με "γεύση" από Ελλάδα!
 Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: Fthis

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση