GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Oι δηλώσεις Κουράκη προκαλούν αναβρασμό...

Στο "στόχαστρο" της ΝΔ βρέθηκε η πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη, για την επιβολή ειδικού φόρου σε όσους δηλώνουν...

Στο "στόχαστρο" της ΝΔ βρέθηκε η πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη, για την επιβολή ειδικού φόρου σε όσους δηλώνουν Χριστιανοί. "Οι χαοτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, χτύπησαν ξανά", επισημαίνει η Συγγρού σε ανακοίνωσή της.
"Οι δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη για την φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκαλούν έκπληξη, προβληματισμό και δικαιολογημένο αναβρασμό! Γιατί:
Πρώτον ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον Ελληνικό λαό, ζητά την επιβολή νέου ειδικού φόρου, προφανώς για το σύνολο του πληθυσμού, μια που  οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στη χώρα μας ξεπερνούν το 90%. Περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει το ύψος του ειδικού φόρου και τον τρόπο καταβολής του.
Δεύτερον, ζητά την φορολόγηση  των Ελλήνων ανάλογα με την πίστη τους, θέση που θυμίζει τα πιο σκληρά χρόνια των απολυταρχικών, σταλινικών καθεστώτων,  όπου διώκονταν οι πιστοί, ή την Τουρκοκρατία, όπου και διώκονταν αλλά και φορολογούνταν κατ’ αποκλειστικότητα μόνον οι Χριστιανοί.
Τρίτον, είναι προφανές ότι κινείται εκτός των ορίων του Συντάγματος, αφού διαχωρίζει τους Έλληνες ανάλογα με την πίστη τους.
Τέταρτον, έστω με καθυστέρηση πολλών ετών, και με λάθος τρόπο, ανατρέπει την απόλυτη θέση του κόμματός του κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αφού το θρήσκευμα θα είναι προσδιοριστικό χαρακτηριστικό για την φορολόγηση των πολιτών", σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει, "το βασικότερο" όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: "Σε περίπτωση που οι χριστιανοί δεν πληρώσουν τον “ειδικό φόρο ΣΥΡΙΖΑ”, τι ποινή θα τους επιβάλει ο ίδιος; Επιτίμιο, αφορισμό ή κατάσχεση περιουσίας;".

9 σχόλια

  1. Στήν Γερμανία ισχύει αυτό που πρότεινε ο Κουράκης.Γιατί πρέπει οι φορολογούμενοι που δεν πιστεύοθν να πληρώνουν το παπαδαριό??? Για να εχει βιλλα με πισίνα ο αρχηγός τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όση χολή και να χύσετε "δημοκράτες-προοδευτικοί" μικρή μειοψηφία είστε και προπαντός ματαιοπονείτε.

    Η Ορθοδοξία ήταν,είναι και θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Ελληνισμό και πάντα θα προσδιορίζει την εθνική και θρησκευτική μας συνείδηση,συμβάλλοντας παράλληλα και στην διαμόρφωση των θεσμών μέσα στην κοινωνία.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @27 Ιαν 2013 - 6:50:00 μ.μ.

    γιατι να μη γινει δημοψιφισμα με το ερωτημα αυτο;
    Τι φοβαστε;
    Το δημοψιφισμα θα ηταν καλο και για το συστημα, να δειξει ποσο δημοκρατικο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.27

    Τι φοβόμαστε;
    Ποιοί αγαπητέ;
    Ένας είμαι,δεν ανήκω σε οργανωμένο σύνολο και εκφράζω ευθαρσώς την γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΣΤΟ ΦΠΑ. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΕΚΔΟΤΕΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ορθοδοξία ήταν,είναι και θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Ελληνισμό... Όπου υπάρχει παλιά εκκλησία και σκάψεις από κάτω θα βρεις αρχαίους ναούς.

    Κατά τα άλλα χύνομαι "χολή"...

    ΠΡΟΣΚΎΝΑ ΡΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΌ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.07

    Χύνουμ(αι)το -με γράφεται με -ε-.

    ΡΕ κύριε "αρχαιολάτρη".

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΗΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    Η μέθοδός τους υπήρξε απλή: κατάγγειλαν όλο τον αρχαίο πολιτισμό ως κατασκεύασμα του Σατανά (τους), απέρριψαν μετά βδελυγμίας το σύνολο της πολιτισμικής προσφοράς των προγόνων μας, έσπασαν όλα τα αγάλματα, διαστρέβλωσαν την ζωγραφική θέτοντας την στην υπηρεσία της ασχήμιας, διατήρησαν μόνον τη χρηστική όψη της αγγειοπλαστικής, απαγόρευσαν την ορχηστική, παραμόρφωσαν την αρχιτεκτονική, υποβάθμισαν τη ναυτιλία και τη ναυπηγική, εξευτέλισαν την ιατρική, εγκατέλειψαν τη γεωργία, καταράστηκαν τα μαθηματικά και την αστρονομία, απαγόρευσαν το θέατρο και τη γυμναστική, περιόρισαν στο ελάχιστο τη μεταλλουργία, εξανάγκασαν την ποίηση και στην μουσική να υπηρετήσουν αποκλειστικά την ένρινη κακοφωνία, έθεσαν τον γραπτό λόγο στην διάθεση της ανεξάντλητης βλακείας, επιβάλανε στη θέση της δικαιοσύνης την αυθαιρεσία, κατάργησαν κάθε έννοια ελευθερίας και δημοκρατίας, απαγόρευσαν τη φυσική, κράτησαν από τη μηχανική και την αυτοματοποιητική μόνον όσα εξυπηρετούσαν τον αυτοκρατορικό εντυπωσιασμό, απαγόρευσαν δια ποινής θανάτου κάθε ενασχόληση με τη φιλοσοφία, ούτε καν υποψιάστηκαν ποτέ την αξία της ατομικής θεωρίας, δεν άφησαν αρχαίο ναό αγκρέμιστο.

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:49:00 μ.μ.

    Όσο και να σκούζεις μειοψηφία είσαι στον λαό.
    Άλλωστε οι τενεκέδες όσο πιό άδειοι είναι,τόσο μεγαλύτερο κρότο παράγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση