GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Tεράστιες οι ευθύνες του κ.Σαμαρά..

Για παροχή προστασίας στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ο Πάνος Καμμένος. "Μετά τι...

Για παροχή προστασίας στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ο Πάνος Καμμένος.
"Μετά τις δηλώσεις Λοβέρδου και Κατσέλη έρχεται τώρα η Δικαιοσύνη να προσθέσει νέα στοιχεία για τις μεθοδεύσεις και μέσω της πλαστογραφίας των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, που οδήγησαν τη χώρα μας στις δαγκάνες των δανειστών. Οι ευθύνες του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά είναι τεράστιες, καθώς διατηρεί μέχρι σήμερα στη θέση του τον κ. Γεωργίου προκειμένου να παράσχει επιπλέον προστασία στον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου", τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και προσθέτει:
"Ένα ακόμη «σενάριο συνωμοσίας» των  Ανεξάρτητων Ελλήνων αποδείχθηκε κακούργημα προς έρευνα."

4 σχόλια

  1. Ο μανιακός Καμμένος.
    Αυτός πολύ σύντομα θα αποδειχθεί επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν λέει ο Καμμένος ότι περίπου τα 3/4 των βουλευτών τον "ΓΕΙΩΣΑΝ" ;;;

    Αντί να σιωπήσει ο Π. Καμμένος , που κατάφερε να κάνει το κόμμα του τσιράκι της Χρυσής Αυγής στο θέμα της εξεταστικής, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ στην ουσία την οποία πιθανότητα δημιουργίας ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ για τον Γ.Α.Π
    (δεν επιτρέπεται να ασχοληθεί ξανά η βουλή με τον Γ.Α.Π στο θέμα αυτό)..

    Βγάζει και λόγους που κάνουν την νύχτα μέρα!!!

    - Μα οι 80 είναι μία ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ...
    Ούτε έτοιμη ήταν η βουλή και δυστυχώς (άγνωστο για ποιους ΔΙΚΟΥΣ του λόγους) η ετυμηγορία της βουλής στην πρόταση Π.Καμμένος Α.Ε, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ (για να μήν πώ ΑΚΥΡΩΝΕΙ...)
    την πρόταση Σαμαρά για την ΜΙΑ εξεταστική που θα φανερώνει το πώς και το γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο...

    Αντί λοιπόν να προσπαθεί να βγει και αποπάνω για τις απερισκεψίες και τις αστοχίες του που μαζί με την Χ.Α δίνουν ΆΛΛΟΘΙ πλέον στον Γ.Α.Π.
    καλά θα κάνει να κάνει ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ...

    Η μήπως ζητάω πολλά από κάποιον που δεν έκανε αυτοκριτική ούτε για την θητεία του στην Κυβ. Καραμανλή που εκτίναξε τα ελλείμματα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε το ψηφισες το δουβλινο 2 ναι η οχι?θελω να ξερω γιατι αν το ψηφισες πρεπει να κρεμαστεις και εσυ απ τα αρχιδια στο γουδι και ας επαθες κριση συνειδησης μετα και πιο μετα κριση εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον Καμμένο είναι ο μόνος πολιτικός που αξίζει να είναι στη Βουλή, γιαυτό προσπαθούν να του διαλύσουν το κόμμα.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δικαστεί στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού, ίσως δικαστεί και σε πραγαματικά δικαστήρια αν οι προστάτες του στην Βουλή και στο εξωτερικό σταματήσουν να τον προστατεύουν όπως άλλους εγκληματίες τύπου Τσαουσέσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση