GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Χόλιγουντ μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα (VIDEO)

Για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στην χώρα μας μίλησαν λίγο πριν την έναρξη των Χρυσών Σφαιρών πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ. Στο κόκκι...

Για τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στην χώρα μας μίλησαν λίγο πριν την έναρξη των Χρυσών Σφαιρών πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ. Στο κόκκινο χαλί τους περίμενε...η κάμερα του Greekreporter.com, στην οποί Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζόντι Φόστερ, Μέλ Γκίμπσον και Μαρία Μενούνος μίλησαν με τα καλύτερα για την Ελλάδα.
Ο Γκίμπσον θυμάται τις ήρεμες στιγμές που απόλαυσε σε ένα ελληνικό νησί ενώ η Φόστερ δήλωσε γοητευμένη από τις διαμαρτυρίες στις οποίες προβαίνει ο ελληνικός λαός με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Η Μαρία Μενούνος αναπολεί με νοσταλγία την επίσκεψη στο χωριό της με τηλεοπτικό συνεργείο από τις ΗΠΑ. Απολαύστε επίσης τη Νικόλ Κίντμαν και τον Ρίτσαρντ Γκιρ να λένε στη κάμερα «Hello Greec».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση