GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήπια άνοδος στη Wall Street...

Οι τελευταίες συναλλαγές για το τρέχον χρηματιστηριακό πενθήμερο έκλεισαν ήπια ανοδικά, "υποστηριζόμενες" σύμφωνα με την ανταπό...

Οι τελευταίες συναλλαγές για το τρέχον χρηματιστηριακό πενθήμερο έκλεισαν ήπια ανοδικά, "υποστηριζόμενες" σύμφωνα με την ανταπόκριση του Γαλλικού πρακτορείου απ’ την ικανοποιητική, σε γενικές γραμμές, τωρινή κατάσταση στην αμερικανική αγορά εργασίας.
Συγκεκριμενα,  0,33% κέρδισε, ως προς την Πέμπτη, ο βιομηχανικός Dow Jones, την ώρα που πρακτικά αμετάβλητος, ιδίως για τα δεδομένα της Wall Street, παρέμεινε τελικά σήμερα ο δείκτης Nasdaq Composite (μετοχές ναυτιλίας αλλά, κυρίως, της τεχνολογίας).
Έτσι, ο πρώτος αυτών των δύο χρηστικών δεικτών τερμάτισε, σήμερα, στις 13.435 μονάδες, με ημερήσια άνοδο σχεδόν 44 μονάδων, ενώ απ’ την πλευρά του, ο Nasdaq Composite κερδίζοντας σήμερα μόνον μια μονάδα τερμάτισε τις σημερινές συναλλαγές στις 3.101,66 (+0,04%).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση