GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

It’s the integrity, folks! (Είναι η ακεραιότητα, φίλοι μου!)

Πολλοί μου θέτουν συχνά το ερώτημα: «Γιατί η “κοινωνία αξιών” δεν συνεργάζεται με άλλες πολιτικές κινήσεις, αφού σε σημαντικό βαθμό ...

Πολλοί μου θέτουν συχνά το ερώτημα: «Γιατί η “κοινωνία αξιών” δεν συνεργάζεται με άλλες πολιτικές κινήσεις, αφού σε σημαντικό βαθμό συμφωνείτε ιδεολογικά και πολιτικά και κηρύσσουν τις ίδιες αξίες με τις δικές σας;» Η απάντηση μου, παραφράζοντας τη ρήση του Κλίντον “it’s the economy, stupid”, είναι: “it’s the integrity, folks”.
Ακεραιότητα σημαίνει λέω ό,τι εννοώ και εννοώ ό,τι λέω, ειλικρίνεια, αλήθεια, εντιμότητα, ευθύτητα, αυθεντικότητα, διαφάνεια, υπευθυνότητα, συνέπεια ρόλων και πράξεων, τηρώ τις υποσχέσεις μου, κάνω πράξη όσα κηρύσσω, είμαι παράδειγμα των όσων πιστεύω.
Η ακεραιότητα δεν δηλώνεται, αλλά αποδεικνύεται από τη διαδρομή, τις πράξεις και τα αποτελέσματα του καθένα.
Είμαστε, λοιπόν, ανοιχτοί σε συνεργασία με πολιτικές πρωτοβουλίες που πιστεύουν και επιδιώκουν τα ίδια με τη “κοινωνία αξιών”, που έχουν στελέχη με ακεραιότητα, έχουν  σκοπό να εργασθούν με εμμονή, συνέπεια και αποτελεσματικότητα και έχουν ως κίνητρο να προσφέρουν στην κοινωνία και στην πατρίδα και όχι να γίνουν επώνυμοι, βουλευτές και επαγγελματίες πολιτικοί για να αποκτήσουν φήμη, εξουσία και πλούτο.
Δημήτρης Μπουραντάς
Εμπνευστής και Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση