GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασαν στους 8 οι νέοι του Ολυμπιακού

Πέρασαν στους 8 οι νέοι του Ολυμπιακού Οι Νέοι του Ολυμπιακού καλπάζουν στο «μικρό Τσάμπιονς Λιγκ» καθώς νίκησαν την Άντερλεχτ με 2-1 κ...

Πέρασαν στους 8 οι νέοι του Ολυμπιακού

Οι Νέοι του Ολυμπιακού καλπάζουν στο «μικρό Τσάμπιονς Λιγκ» καθώς νίκησαν την Άντερλεχτ με 2-1 και πέρασαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, στην οποία μετέχουν για πρώτη φορά αλλά έχουν καταφέρει να τιμήσουν διεθνώς τα χρώματα του συλλόγου.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον σέντερ φορ Νίκο Ιωαννίδη που πέτυχε τα γκολ της νίκης και με έξοχη εμφάνιση από το σύνολο των παικτών του Μπερντ Στορκ σε διάθεση και τακτική, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν με τη συμπαράσταση 8.000 οπαδών τους να υποτάξουν την αντίσταση των Βέλγων και να πανηγυρίσουν τη μεγάλη διάκριση.
Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά με αντίπαλο την Άστον Βίλα σε μονό νοκ άουτ παιχνίδι που θα γίνει στην Αγγλία. Και πάει για ακόμα ψηλότερα!
Ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ στο 21 με εξαιρετική κεφαλιά από σέντρα του Βουτσιώτη, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει πλήρως το ματς στο πρώτο μέρος έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Βραζιλιάνο αμυντικό Λεάντρο που για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με το ταλέντο του και τις δυνατότητές του.
Οι Βέλγοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν στο ξεκίνημα της επανάληψης στην πρώτη ευθκαιρία τους και να ισοφαρίσουν με τον Ακεαμπόνγκ.
Όλα άλλαξαν, όμως, στο 54 όταν από κόρνερ του Γκίνο ο Ιωαννίδης πήρε πάλι την κεφαλιά και ο Ζααντί απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή. Ο παίκτης της Άντερλεχτ αποβλήθηκε και ο Ιωαννίδης αξιοποίησε το πέναλτι γράφοντας το 2-1 και ανοίγοντας το δρόμο της πρόκρισης.
Η Άντερλεχτ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον σκόρερ της στο 85 αλλά δεν τα κατάφερε και ο Ολυμπιακός κράτησε μέχρι το τέλος τη μεγάλη νίκη. Μάλιστα οι Βέλγοι τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Καμπαξής απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Λουκάκου.
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν έξαλλα μαζί με τον κόσμο την πρόκριση. Και τους Βέλγους να αποχωρούν εκνευρισμένοι από τον αποκλεισμό και να τα ρίχνουν στο διαιτητή, προς τον οποίο διαμαρτυρήθηκαν στο φινάλε.
Κορυφαίοι του Ολυμπιακού οι Λεάντρο και Ιωαννίδης, μεγάλη η προσφορά όλων των ποδοσφαιριστών του Στορκ. Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλάχος, καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (84 Βούρος), Βουτσιώτης (70 Παπασάβας), Ιωαννίδης (73 Βέργος), Λύρας (84 Παιδάκης), Γκίνο (84 Σούκιας).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ροέφ, Α. Νταλμπέρτο (78 Καρβάλιο), Εμπεμπά, Χέιλεν, Λουκάκου, Ντέντολετερ, Ταρφί (78 Ντεβίλντε), Νταφ (62 Ριβιτούζο), Ακεαμπόνγκ, Σουμαρέ (46 Ζααντί), Ντιαρά (46 Χένεν).


Πηγή: pamesports.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση