GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη Ολάντ....

Από τον Διονύση Σταμάτη. Τώρα που έρχεται ο κ. Ολάντ- Πρόεδρος της Γαλλίας- στην Ελλάδα εσείς εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου φιλέψτε τον ένα ...

Από τον Διονύση Σταμάτη.

Τώρα που έρχεται ο κ. Ολάντ- Πρόεδρος της Γαλλίας- στην Ελλάδα εσείς εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου φιλέψτε τον ένα λιτό γεύμα από φασουλάδα, κρεμμύδι και ελιές και μην ανάψετε το καλοριφέρ. Έτσι θα έχει από πρώτο χέρι την εμπειρία για το πώς ζει σήμερα ο μέσος έλληνας…


3 σχόλια


  1. ΥΓ. Πολύ πίκρα τα κομμούνια...

    Αναπαράσταση απελέυθέρωσης στην Θεσσαλονίκη και παρελάσεις σχολείων μπροστά σε χιλιάδες γονείς.

    Κραξίματα, φυσίματα στους ΣυριζΑΝΤΑΡΣΥΕΣ και λοιπούς Σταλινικούς..

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It's fantastic that you are getting thoughts from this post as well as from our argument made at this time.

    Look at my weblog ... anti-aging skin care products

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολίγιστοι και ανάξιοι- Αν ο Ολάντ συναντιόταν με τον Τσίπρα, θα απεργούσε η ΕΣΗΕΑ;

    To πότε θα κάνει ένα σωματείο απεργία είναι δικό του θέμα. Έχει όργανα και αποφασίζουν, το ίδιο λοιπόν ισχύει και για την απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) στις 19 Φεβρουαρίου.
    Συνήθως οι δημοσιογράφοι κάνουν απεργία μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους γιατί πιστεύουν ότι δε μπορεί ο…. ψωριάρης να είναι μόνος του.
    Κάποιες μόνο φορές αποφασίστηκε η κήρυξη απεργίας μία ημέρα πριν ώστε να καλυφθεί η απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ από τα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Καλώς ή κακώς, ωστόσο, η ενημέρωση είναι αγαθό που πρέπει να προστατεύεται. Ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τι γίνεται, ειδικά όταν πρόκειται για μείζονος σημασίας θέματα.

    Η ΠΟΕΣΥ, λοιπόν, η οποία μαζί με την ΕΣΗΕΑ διοικούνται από κομματικά στελέχη προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμη πιο αριστερά, αποφάσισαν να γίνει απεργία των δημοσιογράφων στις 19 του μηνός, την ημέρα που έρχεται στην Αθήνα ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

    Κι όμως, μια τόσο σημαντική επίσκεψη, η οποία για την Ελλάδα έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο Ολάντ είναι πιο κοντά στις ελληνικές θέσεις, θα περάσει και δε θα ακουμπήσει.
    Οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα θα βουβαθούν, οι εφημερίδες την άλλη μέρα δε θα βγουν και μόνο κάποια μπλόγκ θα μεταδίδουν ειδήσεις,
    αλλά όχι το πραγματικό ρεπορτάζ.

    Αν πχ. υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας οι Έλληνες θα τις μάθουν την άλλη μέρα.
    Άραγε ήταν τόσο δύσκολο στην ΠΟΕΣΥ να κάνει απεργία την Τετάρτη ώστε να καλυφθεί η επίσκεψη Ολάντ;

    Αν ο Γάλλος πρόεδρος είχε δεχθεί να συναντήσει και τον Αλέξη Τσίπρα (που παρακάλαγε για λίγα λεπτά απ’ ότι μαθαίνουμε) θα έκαναν απεργία οι Συριζαίοι δημοσιογράφοι;


    Σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Κεδίκογλου αναφέρει:
    «Η είδηση της κήρυξης απεργίας από την ΠΟΕΣΥ την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και όχι στις 20 Φεβρουαρίου μαζί με τα άλλα υπόλοιπα σωματεία, έχει προφανή στόχο: την απόπειρα ειδησεογραφικής “εξαφάνισης” της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα.
    Γι΄ άλλη μια φορά η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων υποτάσσει τον κλάδο σε γνωστές κομματικές σκοπιμότητες, γεγονός ιδιαίτερα θλιβερό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση