GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νομοσχέδιο για τις επενδύσεις

Νομοσχέδιο για τις επενδύσεις Σήμερα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη διευκόλυνση των στρατηγικών και των ιδιωτικών επενδύσε...

Νομοσχέδιο για τις επενδύσεις


Σήμερα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη διευκόλυνση των στρατηγικών και των ιδιωτικών επενδύσεων.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, προσπάθεια της κυβέρνησης είναι μέσω και του νέου επενδυτικού νόμου, η Ελλάδα να γίνει μια χώρα πιο φιλική στην επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις.
Επανέλαβε πως οι επενδύσεις είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το άνευ προηγουμένου πρόβλημα της ανεργίας, ιδιαίτερα της ανεργίας των νέων, επισήμανε όμως πως μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. «Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια σε πολλά μέτωπα: Απλούστευση των αδειοδοτήσεων, αντιμετώπιση των προβλημάτων σε σχέση με τον ανταγωνισμό, βελτίωση της ανταγωνιστικότητας» πρόσθεσε.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε πως ο νέος νόμος μεταξύ άλλων προβλέπει τη σύσταση μιας κεντρικής Αδειοδοτικής Αρχής, «για να μη χάνεται χρόνος και για να μην υπάρχει όλη αυτή η γραφειοκρατία για τους επενδυτές».


Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ(ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ).ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΤΕ.ΑΙΣΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση