GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβάλλεται η διημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ

Αναβάλλεται, λόγω της γενικής απεργίας, η διημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ για την Αναθεώρηση του Συντάγματος που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρ...

Αναβάλλεται, λόγω της γενικής απεργίας, η διημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ για την Αναθεώρηση του Συντάγματος που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη και Τετάρτη, 19&20 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του ΥΠΕΞ «Γιάννος Κρανιδιώτης».
Η διημερίδα θα διεξαχθεί με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Καρατζά, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Αιόλου 82-84.

2 σχόλια

  1. ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 6-7% !!!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ :
    Η ΝΔ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 3%.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
    ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΡΗΜΑΔΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο για τα γκάλοπ όλα είναι πουλημένα, όσο ηλίθιος και να είναι ο έλληνας ψηφοφόρος όταν φθάσει να μην μπορεί να αγοράσει φαγητό να μην μπορεί να πληρώσει θέρμανση, ρεύμα, βενζίνη, ασφάλιστρα, δόση δανείου-κάρτας, και να του έρχονται και βροχή τα σπιτοχαράτσια και η εφορία για το εισόδημα που συνεχώς μειώνεται θα ΞΥΠΝΗΣΕΙ που θα πάει και τότε θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση