GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα δραπέτευε μόνος του ο Βλαστός

Εκτός από τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό, που έχει καταδικαστεί σε δυο φόρες ισόβια για τη συμμετοχή του στο «Συνδικάτο του Εγκλήματος»...

Εκτός από τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό, που έχει καταδικαστεί σε δυο φόρες ισόβια για τη συμμετοχή του στο «Συνδικάτο του Εγκλήματος», ένας ακόμη έγκλειστος των φυλάκων Τρικάλων επρόκειτο να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο με σκοπό την απόδραση. Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ αναζητά τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και δυο εντυπωσιακές γυναίκες.
Ο δεύτερος επίδοξος δραπέτης είναι ο 40χρονος Δ.Μ. ο οποίος είχε συμμετάσχει σε ένοπλη ληστεία στην Αλικαρνασσό το 2010 και είχε εμπλοκή στην αιματηρή ληστεία που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το 1995.
Ο 40χρονος που σχεδίαζε μαζί με τον Βλαστό να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο όταν έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί δίστασε και παρόλο που η ανεμόσκαλα βρισκόταν μπροστά του δεν ανέβηκε.
Αυτή την ώρα οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο γυναικών που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ήταν ομάδα υποστήριξης και με αυτοκίνητα θα φυγάδευαν τον Παναγιώτη Βλαστό και τον Δ.Μ. εάν η επιχείρηση ολοκληρωνόταν.
Οι έρευνες έχουν εστιαστεί κυρίως στην Μαγνησία με τις αρχές να έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία τους.
Εκτός από τις δυο γυναίκες οι αξιωματικοί της αστυνομίας αναζητούν και δυο ακόμη άνδρες γνωστούς στις αρχές καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση της απόδρασης των δυο ανδρών από τις φύλακες Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση