GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζί στο γυαλί Ρουβάς-Χούκλη;

Μαζί στο γυαλί θα είναι σε λίγο καιρό, σύμφωνα με την Espresso, ο...

Μαζί στο γυαλί θα είναι σε λίγο καιρό, σύμφωνα με την Espresso, ο...τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς και η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, στο νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1, “Ήρωες ανάμεσά μας”.
Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ένα βήμα πριν το τελικό “ναι” για την παρουσίαση της εκπομπής, ενώ η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, θα είναι η συντονίστρια της κριτικής επιτροπής, στη μεγάλη βραδιά, στην οποία θα βραβευτούν άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει για τις πράξεις τους.
Μάλιστα, η Μαρία Χούκλη, αναμένεται να παρουσιάσει και μια εκπομπή πριν ξεκινήσουν να προβάλλονται οι πέντε εκπομπές με τους "ήρωες", προκειμένου να βοηθήσει το τηλεοπτικό κοινό να καταλάβει περισσότερα για τη νέα παραγωγή.
Από το πλατό των “ηρώων”, θα περάσουν από επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, λαμπρούς επιστήμονες με διεθνή δράση και ακτινοβολία, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. Η επιτροπή θα εξετάσει τις προτάσεις και θα επιλέξει τους 10 εκείνους, που θα...γίνουν ήρωες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση