GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδοχή Κεδίκογλου: Ίσως κάποια στιγμή να υπερέβην κι εγώ τα εσκαμμένα

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στον ΒΗΜΑ Fm και τον Δημήτρη Τάκη: (...)Θ...

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στον ΒΗΜΑ Fm και τον Δημήτρη Τάκη:
(...)Θα συμφωνήσω μαζί σας, κ. Τάκη, ότι πρέπει να είναι ουσιαστική η πολιτική αντιπαράθεση και η κρισιμότητα των περιστάσεων απαιτεί από τον πολιτικό κόσμο να προσφέρει ουσιαστικές προτάσεις, να έχει κάποια σημασία, κάποια ουσία αυτός ο διάλογος και θα αναγνωρίσω ότι και εγώ, ίσως, κάποια στιγμή να υπερέβην τα εσκαμμένα. Ίσως, θα ζητήσω την κατανόηση, γιατί όταν έχει δεχθεί επίθεση η οικογένειά σου μπορεί να εξοργίζεσαι λίγο περισσότερο και λίγο ευκολότερα με ορισμένες άστοχες παρατηρήσεις.
Στη συνέχεια, όμως, και όλο το τελευταίο διάστημα έχετε δει, προσπαθώ να κρατάω χαμηλά τους τόνους, να μιλάμε επί της ουσίας, γιατί η ουσία, κ. Τάκη, είναι ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν που έχουμε χαράξει. Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι το μόνο ρεαλιστικό πρόγραμμα για να βγούμε από την κρίση χωρίς άλλες απώλειες. Και αυτό που θα θέλαμε από την Αντιπολίτευση, από όποιον μας ασκεί κριτική, να μην είναι με κραυγές και αλαλαγμούς, αλλά να είναι με ουσιαστικές, ρεαλιστικές αντιπροτάσεις.
Δημήτρης Τάκης: Πάντως, νομίζω, ότι κατέχετε ένα από τα σπάνια δεδομένα και ίσως είναι και ρεκόρ, δεν έχω ακούσει άλλο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να βγαίνει και να ζητάει δημοσίως συγγνώμη γιατί, ενδεχομένως, με τις δηλώσεις του, με τη στάση του υπερέβη κάποια στιγμή τα εσκαμμένα της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Σίμος Κεδίκογλου: Σας λέω, ζητώ κατανόηση. Νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει ο καθένας, όταν έχει δεχθεί επίθεση η οικογένειά σου και μετά ακούς να σου λένε, ότι δεν μπορείς να κρύψεις τη χαρά σου για την επίθεση στο σπίτι του αδερφού σου, ίσως να μην καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όσο πρέπει.
Σχόλιο Παραπολιτικής: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει Έλληνες πολιτικούς να παραδέχονται τα λάθη τους, οπότε τιμά κάπως τον κ. Κεδίκογλου η παραδοχή του. Θα προτιμούσα να είχε ζητήσει συγγνώμη και για τη συνειδητή πολιτική αξιοποίηση ενός παραποιημένου video.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση