GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιστόριους: Δεν δέχομαι τις κατηγορίες

Το έγκλημα του Όσκαρ Πιστόριους έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο ίδιος υποστήριξε, ότι οι τέσσερις σφαίρες του είχαν στόχο ...

Το έγκλημα του Όσκαρ Πιστόριους έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Ο ίδιος υποστήριξε, ότι οι τέσσερις σφαίρες του είχαν στόχο έναν ληστή. Νόμιζε ότι κάποιος είχε παραβιάσει το σπίτι του.
Η εκδοχή αυτή, όμως, φαίνεται ότι δεν έπεισε τον Εισαγγελέα, ο οποίος σήμερα του απήγγειλε κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, τονίζοντας ότι " η προμελέτη δεν χρειάζεται ούτε ημέρες ούτε μήνες".
Ο Όσκαρ Πιστόριους, μέσω του δικηγόρου του, μετά τις απαγγελία των κατηγοριών, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
" Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορούσα να κατηγορηθώ για φόνο, πόσο μάλλον για φόνο εκ προμελέτης, αφού δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω τη σύντροφό μου, Ρίβα Στινκαμπ".
Και συνεχίζει: " Πιστεύω ότι το νομικό σύστημα της Νότιας Αφρικής θα αποδείξει ότι δεν δολοφόνησα τη Ρίβα. Προσπάθησα να τη σώσω, αλλά πέθανε στα χέρια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πόνο προκάλεσα".
Στην ίδια ανακοίνωση - δήλωση, αναφέρεται ότι ήταν "βαθιά ερωτευμένος" και ότι είχε αγοράσει για εκείνη ένα δώρο, ώστε να της το δώσει την ημέρα του Αγ. Βαλαντίνου, δηλαδή την ημέρα της δολοφονίας της.
Επίσης, στην ίδια δήλωση μιλάει και για το περίστροφο, με το οποίο έριξε τέσσερις σφαίρες. Το δικαιολόγησε, λέγοντας ότι το είχε πάντα κάτω από το μαξιλάρι του, αφού πριν από καιρό είχε πέσει θύμα επίθεσης.
Την ίδια ώρα που του απαγγέλλονταν οι κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, η οικογένεια και οι φίλοι αποχαιρετούσαν την Ρίβα Στινκαμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση