GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειδική φρουρός αυτοκτόνησε στον Ισθμό της Κορίνθου!

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει...


Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει...μία τριαντάχρονη κοπέλα, ειδική φρουρός, με καταγωγή από την Τρίπολη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα!Λίγο πριν τις 11:00 ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Ισθμίων από την αστυνομία για πτώμα νεαρής κοπέλας που επέπλεε στη θάλασσα, κοντά στη βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας.
Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, η κοπέλα εργαζόταν στην Αθήνα και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της πριν μερικές μέρες από την οικογένειά της. Η σορός της κοπέλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια θα γίνει νεκροψία.

4 σχόλια

  1. ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας μπάτσος με φιλότιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δήθεν αντιστασιακοί, αντιμνημονιακοί γυρνάνε στη ΝΔ, γιατί η καρέκλα και η κουτάλα είναι από χρυσό!
    Και εσύ, μακάκα Έλληνα, πληρώνε χαράτσια και φόρους, πάρε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, πάρε περικοπή επιδομάτων. Έτσι σου αξίζει. Να είσαι δούλος των πολιτικών τζακιών και των εθελόδουλων βολευτών που το παίζουν αντιστασιακοί για λίγους μήνες. Σε δουλεύουν και μας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Δυστυχώς υπάρχει ένα 25% ζώων που ψηφίζει ακόμα ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ και θα μας τυραννάει για πολλά χρόνια. Πάρε Στουρνάρα και τις καταθέσεις και τα ακίνητα των Ελλήνων. Αντέχουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην αυτοκτονειτε παλέψτετο.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση