GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Ο γηραιότερος κλόουν του κόσμου

Είναι 95 ετών και είναι ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Ο Floyd ή «Creeky», όπως είναι το καλλιτε...

Είναι 95 ετών και είναι ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Ο Floyd ή «Creeky», όπως είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, δηλώνει ότι θέλει να πεθάνει πάνω στη σκηνή, «με ένα ζευγάρι παιδικά μάτια να με κοιτάζουν γεμάτα ευτυχία και χαρά».
Είναι ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο που συνεχίζει να διασκεδάζει ασταμάτητα μικρούς και μεγάλους, πρώην κτηματίας από τις ΗΠΑ και φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον τίτλο του!
Καθημερινά συνεχίζει να εργάζεται στο τσίρκο Shrine, στη Μοντάνα, εκτελώντας ένα από τα πιο διασκεδαστικά νούμερα. Αν και πριν από μερικά χρόνια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τις… ταχυδακτυλουργίες που ήταν το «φόρτε» του, δεν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Πηγή: parakseno.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση