GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη-Διαμαρτυρία εργαζομένων του ΙΚΑ

Έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους διαμαρτυρήθηκαν οι απολυμένοι, μετά από σχετική δικαστική απόφαση, του ...

Έξω από τα γραφεία του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους διαμαρτυρήθηκαν οι απολυμένοι, μετά από σχετική δικαστική απόφαση, του διαγωνισμού Κ9 του ΑΣΕΠ υπάλληλοι του ΙΚΑ και μαζί τους και εργαζόμενοι του ιδρύματος.
Οι διαδηλωτές παρέμειναν με τα πανό τους και με …δύο νεκροφόρες στο πλακόστρωτο της πλατείας και έχουν στήσει στο πεζοδρόμιο και μια σκηνή κάμπινγκ, με την οποία θέλουν να δείξουν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι να «δικαιωθούν». ενώ έχουν αναρτήσει μια μαύρη σημαία και δύο «αγχόνες» έξω από το παράθυρο του ημιορόφου των γραφείων του κτιρίου.
Οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ, μέλη του σωματείου ΙΚΑ Θεσσαλονίκης και Κ. Μακεδονίας έχουν κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία ζητώντας την επαναπρόσληψη τους και την απορρόφηση και των μη προσληφθέντων του διαγωνισμού Κ8, ενώ ανακοίνωση με την οποία καλεί την κυβέρνηση «να αποκαταστήσει την αδικία» εξέδωσε και η διοίκηση του ΕΚΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση