GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας:Επιδιώκουν να χυθεί πολιτικό αίμα

Δένδιας:Επιδιώκουν να χυθεί πολιτικό αίμα Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για την σύλληψη των  υπόλοιπων δραστ...

Δένδιας:Επιδιώκουν να χυθεί πολιτικό αίμα
Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για την σύλληψη των  υπόλοιπων δραστών της διπλής ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης , ο Νίκος Δένδιας δηλώνει ότι δεν αποκλείει τρομοκρατικό χτύπημα και σε πολιτικό στόχο.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ημερησία, ερωτηθείς, εάν φοβάται ότι θα χυθεί πολιτικό αίμα, ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως απάντησε: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να το αποκλείσω. Σίγουρο είναι ότι κάποιοι αυτό επιδιώκουν εδώ και μήνες».
Την ίδια στιγμή έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στις αρχές η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα για την ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ . Όπως αναφέρει στο Βήμα της Κυριακής κατέθεσε στην αστυνομία ότι είδε έναν άνδρα να κρατάει εκτοξευτήρα ρουκετών.
 

Δείτε το βίντεο από το MEGA
Κόμματα: ΝΔ Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση