GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Εχθρός μας ο "ξερολισμός"...

Συστάσεις προς τους υπουργούς του έκανε κατά τη διάρκεια του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα...

Συστάσεις προς τους υπουργούς του έκανε κατά τη διάρκεια του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο μείζον θέμα της ανεργίας αλλά και στη διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
«Θέλω να σκέφτεστε έξω από το κουτί και να ξέρετε ότι οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν και έκτακτες λύσεις», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες, απευθυνόμενος στα μέλη της κυβέρνησης.
Επίσης, αναφερόμενος, στο ΕΣΠΑ, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να συμβουλεύονται για τα θέματα τους περιφερειάρχες, υπογραμμίζοντας: «ο ξερολισμός είναι εχθρός μας».
Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι τα χρήματα του ΕΣΠΑ πρέπει να πιάσουν τόπο, ιεραρχώντας στα κριτήρια τον αριθμό των θέσεων εργασίας που θα δημιουργούνται από κάθε έργο και το ποσό εξωστρεφής είναι ο επιδιωκόμενος στόχος.
«Κάθε ημέρα δίνω μάχη για να τιθασεύσω την γραφειοκρατία», επεσήμανε ο κ. Σαμαράς, «έχουμε ήδη καλύψει τεράστια απόσταση τώρα παρουσιάζεται η ευκαιρία να ξεκολλήσουμε την χώρα από το τέλμα .
Ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος στην ανεργία υπογράμμισε ότι «έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις» και ότι τα ποσοστά της είναι «αδιανόητα».  «Έχουμε σημάνει συναγερμό και κύριο μέλημά μας είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας και της ύφεσης. Όλοι να φροντίσουμε για την στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας» , τόνισε.
«Θέλουμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και αυτό δεν γίνεται όταν διώχνουμε επενδύσεις»,  είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
«Όσοι μπλοκάρουν δρόμους, όσοι μπλοκάρουν επενδύσεις θα με βρουν απέναντι τους.  Όλοι όσοι θέλουν την ανάκαμψη της χώρας, θα είμαστε μαζί τους, θα τείνουμε χείρα βοηθείας και θα “σπάμε” τα γραφειοκρατικά εμπόδια. Πρέπει να σώσουμε τις θέσεις εργασίας και αυτό δε γίνεται με παράλυση της οικονομίας», πρόσθεσε.

4 σχόλια

  1. ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΦΟΡΟΥ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ,ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ

    ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟΜΥΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΚΟΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ !
    ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλαδα του Εθνικου νομισματος, της Εθνικης κυριαρχιας και των λαικων δικαστηριων οπου δημοσια θα γινονται καθημερινα εκτελεσεις δοσιλογων πολιτικων, δικαστων και οπαδων τους, ειναι πολυ κοντα.
    Κριμα που τα σαμαρακια θα πανε απο τα πρωτα να συνταντησουν τον δημιουργο τους και δε θα τη χαρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση