GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουπακιώτης: "Το κράτος έχει γονατίσει γενικώς"

Πάντα έρχονται πληροφορίες στο υπουργείο Δικαιοσύνης και πάντα αξιολογούνται και αξιοποιούνται, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρο...

Πάντα έρχονται πληροφορίες στο υπουργείο Δικαιοσύνης και πάντα αξιολογούνται και αξιοποιούνται, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, απαντώντας σε ερώτηση, έαν υπήρχαν πληροφορίες για το σχέδιο απόδρασης του βαρυποινίτη κακοποιού Παναγιώτη Βλαστού, κατά την έξοδό του από τις φυλακές των Τρικάλων.
"Εμείς πράξαμε αυτό που οφείλαμε από το καλοκαίρι κι έτσι, όπως θα δείτε, το ελικόπτερο δεν μπόρεσε να κάνει τη δουλειά του και ο κρατούμενος δεν μπόρεσε να αποδράσει" τόνισε ο υπουργός, ο οποίος μετέβη, σήμερα το πρωί, στις φυλακές, προκειμένου να ενημερωθεί για το χθεσινό συμβάν.
Σε άλλη ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι να νοικιάσει κάποιος ένα ελικόπτερο και να προσεγγίσει ένα σωφρονιστικό κατάστημα, ο υπουργός απάντησε πως "όλα εξετάζονται, αξιολογούνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επιδρομή - γιατί πρόκειται για μια επιδρομή - και ό,τι περνά από το χέρι μας θα το κάνουμε ώστε να αποτρέψουμε ένα νέο περιστατικό", ενώ, όταν ρωτήθηκε για το πόσα άτομα επέβαιναν στο ελικόπτερο και συμμετείχαν στην όλη επιχείρηση απόδρασης είπε πως δεν μπορεί να μπει σε άλλες λεπτομέρειες, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.
Ερωτηθείς για τις ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας στις φυλακές, ο κ. Ρουπακιώτης σημείωσε: "Το κράτος έχει γονατίσει γενικώς. Τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα δικαστήρια, οι φυλακές. Κι έτσι αναδεικνύεται σε μεγαλύτερο βαθμό ο τρόπος με τον οποίο συμμετέχουν στις δράσεις και οι φύλακες και τα στελέχη και η εξωτερική φρουρά και οι αστυνομικοί, που κι αυτοί έχουν αναλάβει τον δικό τους ρόλο σε ό,τι αφορά τη φρούρηση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, με έναν πενιχρό υπολογισμό, να καλύψουμε άμεσες ανάγκες".

3 σχόλια


  1. Δηλαδή τώρα που απέτυχε η απόδραση, θα παραμείνει ο Ρουπακιώτης στη θέση του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ..ΕΝΤΕΛΩΣ
    Η κατάντια του Δικηγορικού Συλλόγου

    Απορώ με τους διοικούντες τον Δικ. Σύλλογο, με την ΑΝΟΧΗ που δείχνουν στην συμπεριφορά ορισμένων μελών του...
    Ο συνήγορος του καταδίκου που προσπάθησε να δραπετεύσει με το ελικόπτερο χθες και που με επιτυχία ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ κάνοντας την ΔΟΥΛΕΙΑ τους οι φύλακες της φυλακής ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά και τα ρέστα από την πολιτεία που έκανε το καθήκον της!!!

    Ο κ. Φρ. Ραγκούσης έχει υπερβεί τα εσκαμμένα σε τέτοιο βαθμό που σε οποιαδήποτε άλλη ΣΟΒΑΡΗ χώρα , ΣΗΜΕΡΑ θα του είχε ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ η άδεια...

    Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ του πάλαι ποτέ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥ Επιστημονικού Συλλόγου να υπάρχουν μέλη του που παραβαίνουν ακόμα και το καθήκον τους για τα ΛΕΦΤΑ ...


    Απολαύστε ...Καρναβάλ ΣΥΡΙΖΑίος δικηγόρος του Βλαστού
    (και δεκάδων άλλων "ηρώων", όπως του Ρωμανού και της 17 Νοέμβρη): Έπρεπε να τους αφήσουν να φύγουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο Ελληνες στο γένος στις στρατιωτικές σχολές ζητούν 85 βουλευτές της ΝΔ !

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΙΩΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΞΟΜΟΙΩΣΑΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΟΥ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ; ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100.000 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ; ΟΥΑΙ, ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ 25%, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ.ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση