GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Η ομιλία Ολάντ στην Ελληνογαλλική σχολή

«Με τον Αντώνη Σαμαρά έχουμε δεσμευτεί ώστε οι εταιρείες από τη Γαλλία να έρθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ...

«Με τον Αντώνη Σαμαρά έχουμε δεσμευτεί ώστε οι εταιρείες από τη Γαλλία να έρθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε μέλη της γαλλικής κοινότητας.
Ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε ότι «οι γαλλικές εταιρείας πρέπει να δώσουν το παρόν στο ελληνικό πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων», ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Σαμαράς «μας είπε ότι θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ιδιωτικοποήσεων».
«Έχουμε καθήκον να δράσουμε ώστε να δώσουμε στη νέα γενιά ελπίδα και θα πρέπει να βοηθήσουμε την Ελλάδα να εξέλθει της κρίσης» υπογράμμισε ο Φρανσουά Ολάντ, σημειώνοντας ότι «πρέπει να μπούμε στο μονοπάτι της ανάπτυξης και να προσφέρουμε δραστηριότητα και τεχνογνωσία στην Ελλάδα».
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση