GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στα λάθη του χθες. Η Κυβέρνηση βάζει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο», αναφέρει σε ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσω...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στα λάθη του χθες. Η Κυβέρνηση βάζει τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο», αναφέρει σε ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις επενδύσεις στη χώρα μας.
 Όπως τονίζει ο κ. Κεδίκογλου «οι απειλές και οι ακραίες αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον κάθε μορφής επένδυσης επιβεβαιώνουν, ότι είναι αμετανόητοι θιασώτες του καταστροφικού μίγματος λαϊκισμού και κρατισμού, που μας οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα».
«Είναι φανερό, πως για εκείνους το κομματικό τους συμφέρον είναι πιο σημαντικό από τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, από την εθνική προσπάθεια ανάκαμψης, από τη διεθνή εικόνα της Χώρας», σημειώνει ο Σίμος Κεδίκογλου και προσθέτει ότι «η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να θεμελιώσει μια σύγχρονη ανταγωνιστική οικονομία, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, για να δημιουργηθούν οι αναγκαίες θέσεις εργασίας».

1 σχόλιο

  1. ______________________________
    Όταν τα ορφανά του Τσαουσέσκου
    προανήγγελαν λιντσάρισμα και φυλακίσεις επενδυτών..!!

    Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Δ.Στρατούλη για τις επενδύσεις και τον νέο νόμο του υπουργείου Ανάπτυξης.

    «Στην αγωνιώδη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση επενδύσεων εντάσσεται και η σημερινή δήλωση του βουλευτή Στρατούλη, ότι αυτοί που θα έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα είναι “διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες”» ανέφερε σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

    «Τέτοια έλεγε και ο κ. Τσίπρας στους ξένους στα διάφορα ταξίδια του;» αναρωτήθηκε η ΝΔ και συνέχισε:
    «Τελικά, μπροστά στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνει επίσης φυλακίσεις, λιντσάρισμα επενδυτών και πρακτικές, όπως των στελεχών του στη Χαλκιδική, τα απολυταρχικά καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού θα φαντάζουν παράδεισος μπροστά στην ιδεολογία της παρέας του κ. Τσίπρα»..


    Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ....Θαυμάστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση