GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε διαζύγιο...

Τέλος στον πολύκροτο γάμο της φέρεται να δίνει η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με ενημερωμένες δικαστικές πηγές. Σε απολογητικό υπόμνημα που απέσ...

Τέλος στον πολύκροτο γάμο της φέρεται να δίνει η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με ενημερωμένες δικαστικές πηγές. Σε απολογητικό υπόμνημα που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό, η κ. Σταμάτη γράφει ότι «είμαστε σε διάσταση με τον κ. Ακη Τσοχατζόπουλο», επιβεβαιώνοντας έτσι τις κακές σχέσεις των τελευταίων μηνών με τον πρώην υπουργό.
Η πληροφορία ότι ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου -κάποιοι επιμένουν ότι το έχει ήδη πράξει- κατά του συζύγου της, Ακη Τσοχατζόπουλου, κυκλοφορεί εδώ και μέρες σε υψηλούς δικαστικούς κύκλους.
Πηγή: Παραπολιτικά

1 σχόλιο

  1. Η Βίκυ η μιζοχαλάστρα ζήτησε διαζύγιο από τον γεροντοπαρμένο, γιατί δήθεν βρίσκεται σε “διάσταση”… με τον ομορφάντρα.

    Oχι μωρή Βλαχό-Τσουλάρα … δεν είσαστε σε διάσταση , σε προφυλάκιση είσαστε γιατί κατασπαταλήσατε τον ιδρώτα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    Ο Μοντελό-πνίχτης που σε συμβουλεύει,τελικά θα σε καταστρέψει.

    Όσο καιρός ο πορνόγερος στάριχνε, για να τα σκορπάς ασύστολα ηταν καλός.

    Τώρα που ο ξεδοντιασμένος σαβουρογάμης δεν μπορεί ουτε την κρεμούλα του να φάει στον Κορυδαλλό, όπου σιτίζεται παρέα με τον “σύντροφο” Σμπωκο , την “συντρόφισσα” Φρόσω και λοιπούς πρωτό-κλασσάτους Σοσιά-ληστές , τι να τον κανείς .

    Ουτε για τσατσά σε μπουρδέλο του ΜΠΟΜΠΟ-ΛΗΣΤΑΝ δεν μας κάνει ο ωραίος Μπρούμελ ,της συμμορίας των αρπαχτικών …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση