GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους οδήγησαν οι κάμερες στον Βόλο

"Φύλλο και φτερό" έχουν κάνει οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής τα δωμάτια του ξενοδοχείου στο Βόλο στην οδό Δημητριάδος όπου διέ...

"Φύλλο και φτερό" έχουν κάνει οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής τα δωμάτια του ξενοδοχείου στο Βόλο στην οδό Δημητριάδος όπου διέμεναν οι συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.
Σύμφωνα με τον ΑLPHA, οι αρχές μιλούν για πέντε άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα που νοίκιασαν τα δωμάτια για ένα και μόνο βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την ώρα που έφτασαν στο ξενοδοχείο, πολύ αργά το βράδυ, δεν βγήκαν καθόλου από τα δωμάτια και την επόμενη μέρα το πρωί αναχώρησαν για την Κοζάνη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα δωμάτια βρέθηκε αξιοποιήσιμο υλικό. Αυτό που ενδιαφέρει τις αρχές είναι το DNA, προκειμένου να πιστοποιήσουν εάν πρόκειται για τους τέσσερις νεαρούς που συνελήφθησαν, ή για κάποιους από τους άλλους τρεις που αναζητούνται.Εικάζουν πάντως ότι είναι αυτοί οι τέσσερις, παρότι από τις κάμερες ήταν δύσκολο να αποσαφηνιστεί.
Οι αρχές εκτιμούν ότι οι κατηγορούμενη έκαναν μία ενδιάμεση στάση στο Βόλο για να φτάσουν από την Αθήνα στην Κοζάνη, όπου έγινε η διπλή ληστεία.
Μετά τη ληστεία, οι αρχές πήραν το υλικό από τις κάμερες κατά μήκος της εθνικής οδού και διαπίστωσαν ότι το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, μπήκε στον Βόλο. Και από κάμερες υπάρχουν μέσα στην πόλη του Βόλου κατέληξαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση