GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρ. Ιωαννίδης;

 Όπως γνωρίζετε οι τακτικοί αναγνώστες της, η στήλη είναι ιδιαίτερα επιμελής και παρατηρητική. Ανακάλυψε, λοιπόν, ότι ο νυν γενικός γρα...

 Όπως γνωρίζετε οι τακτικοί αναγνώστες της, η στήλη είναι ιδιαίτερα επιμελής και παρατηρητική.
Ανακάλυψε, λοιπόν, ότι ο νυν γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης, υιός του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι Φοίβου Ιωαννίδη, εμφανίζεται ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και του Επιστημονικού Συμβουλίου του «Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO)» με την προηγούμενη ιδιότητά του, δηλαδή, του γενικού γραμματέα Δικαιοσύνης.
Και επειδή, η στήλη γνωρίζει ότι τόσο ο υιός του Φοίβου όσο και ο πρόεδρος, διευθυντής κλπ του EPLO κ. Σπύρος Φλογαίτης είναι άνθρωποι που σιχαίνονται τις ανακρίβειες, καλό θα είναι να αφαιρέσουν το όνομα του Γιάννη Ιωαννίδη.
Όπως επίσης, και την αναφορά Δρ. για τον Γ. Ιωαννίδη, καθώς, όπως αναφέρει και το βιογραφικό του που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών: «Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές (DEA) στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris I Panthéon- Sorbonne), στο δημόσιο δίκαιο, με κατεύθυνση συνταγματικό δίκαιο και ατομικές ελευθερίες.»
Εκτός κι αν δεν πρόλαβε να το επικαιροποιήσει….

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση