GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Να αποκλείσουμε πολιτικά την Χρυσή Αυγή

Την ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ για τη ρατσιστική βία έκλεισε...

Την ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ για τη ρατσιστική βία έκλεισε...
με ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, επαναλαμβάνοντας τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για τη Χρυσή Αυγή, τη ρατσιστική, κοινωνική και πολιτική βία.
«Η πολιτική μας εκστρατεία κατά της βίας από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, ρατσιστικής, κοινωνικής και πολιτικής βίας είναι για εμάς αξιακή και όχι ευκαιριακή επιλογή, ούτε τρέχουσα κομματική υστεροβουλία», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι πρόκειται για μια αντίδραση που θα έπρεπε να έχουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου και πως είναι πολύ σημαντικό αυτή η έννοια, του συνταγματικού τόξου, να συγκροτηθεί.
Απαριθμώντας τις πρωτοβουλίες της παράταξης για τη Χρυσή Αυγή, τόνισε ότι απαιτείται συστράτευση των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, αποκλεισμός τη Χρυσής Αυγής από τη συγκρότηση μετώπων και πλειοψηφιών στη Βουλή, ολοκληρωμένη νομοθεσία κατά της βίας που απαγγέλλει ποινές και θεωρεί ότι είναι αυξημένη η ποινική ευθύνη στελεχών ενός κόμματος που προωθεί το φαινόμενου του «αντικοινοβουλευτικού κοινοβουλίου».
Αν αυτές οι πρωτοβουλίες είναι το «εύκολο μέρος», όπως τις χαρακτήρισε, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «χρειάζονται κι άλλα που είναι δύσκολα». Τόνισε ότι χρειάζεται εσωτερική παρακολούθηση και κάθαρση της αστυνομίας από τη Χ.Α., ενεργοποίηση της Δικαιοσύνης και της κοινωνίας των πολιτών, καθώς επίσης και καθαρή θέση από μέρος της Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση