GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ και ανήκουν στην Τουρκία!

 "Διεθνή θάλασσα" χαρακτηρίζει το Αιγαίο Με συνεχόμενες αναρτήσεις στη...

 "Διεθνή θάλασσα" χαρακτηρίζει το Αιγαίο
Με συνεχόμενες αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο facebook το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης, πήρε θέση για την πρόσφατη επέτειο των Ιμίων, λέγοντας πως όταν έγινε η "παραχώρηση" των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα, δεν περιελαμβάνονταν τα Ίμια, τα οποία κανονικά ονομάζονται "Καρντάκ" και είναι πιο κοντά στην Τουρκία. Απίστευτη εντύπωση κάνει και το γεγονός ότι ανατρέπει τα γνωστά ιστορικά δεδομένα και λέει πως η κρίση ξεκίνησε από την ΕΛΛΑΔΑ, με στόχο την μετατροπή του Αιγαίου, από ΔΙΕΘΝΗ θάλασσα σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ.
Οι αναρτήσεις του Νάσου Θεοδωρίδη: 
"Με αφορμή την επέτειο των "Ιμίων" (κατ εμε "Καρντάκ", διότι η παραχωρηση Δωδεκανήσων απο Ιταλια προς Ελλαδα περιελάμβανε ΜΟΝΟ τις ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ προς αυτά βραχονησιδες, ενώ οι συγκεκριμενες ειναι ΣΑΦΩΣ πιο κοντά στην Τουρκία παρα στην Καλυμνο), αξίζει να τονιστεί ότι η πιο ευφυής επινόηση του ελληνικού καπιταλισμού για την απόσπαση της συναίνεσης των καταπιεζόμενων μαζών είναι η επίσημη κρατική προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης «εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων», σύμφωνα με την οποία αθροίζονται ως τάχα ευρισκόμενοι στην ίδια όχθη οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι της Ελλάδας, κατά σχηματική και αφελή αντιπαράθεση προς τους αντίστοιχους της Τουρκίας....Ομως κατι τετοιο καταντάει γελοίο..."
"Για να μην ξανασυμβεί μια κρίση οπως τότε με τα Ίμια / Καρντακ, μια ριζοσπαστική αντιεθνικιστική κομμουνιστική Αριστερά θα απαιτούσε να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αναχαιτίσεις αεροπλάνων που κοστίζουν ζωές και χρήμα, να απεμποληθεί η παράλογη αξίωση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια και να ξεκινήσουν απευθείας διαπραγματεύσεις για όλα τα ζητήματα ωστε να λυθουν οι διαφορές με συμβιβασμούς και αμοιβαίες υποχωρήσεις"
"Σα σήμερα, την κρίση στα Ιμια / Καρντάκ την ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, καθώς το πρόγραμμα «εποικισμού 10 βραχονησίδων» είχε αρχίσει να υλοποιείται από τα υπουργεία Αμυνας, Αιγαίου και Γεωργίας, προκειμένου να μετατρέψει το Αιγαιο από ΔΙΕΘΝΗ θαλασσα σε ελληνικη λιμνη....Θυμίζω ότι τη σημαια την τοποθέτησε ο εθνικιστής δήμαρχος Καλύμνου Διακομιχάλης, κολλητός του Αρσένη, συνοδεία του δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου, σημερινού βουλευτη της Ν.Δ"

9 σχόλια

  1. Esy mporei na les oti mpourdes theleis .Ego katigoro tin Patrida mou, pou epitrepi se sena kai allous omoideates sou '' ellines polytes ''na zoun sti xora kai na ekfrazoun toso apolyta kai oma to misos tous gia to Ethnos-Patrida Ellada. Vevea efthini exoun kai oi polytes pou epitrepoun tetia frouta, prodotes ,stin koinoniatous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΚΑΘΗΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. μα ο Σύριζα δεν είναι κόμμα!!
    Διεθνές - ΣΥΜΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ..είναι


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δήμαρχος Καλύμνου διακομιχάλης, από πρασινοφρουρός της τότε κυβέρνησης, ονομάζεται από αυτόν εδώ τον Τσύριζα "εθνικιστής". Τι πίνεις ρε και δε μας δίνεις :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατασπαραζουν το ελληνικο δημοσιο με τους παχυλους μισθους τους και ολα τα αλλα, και απο την αλλη μισουν οτιδηποτε εθνικο και ιερο και υπερασπιζωνται τα τουρκικα σκοπιανα και αλβανικα συμφεροντα,τους λαθρο,το εγκλημα και την αναρχια... σε ποιο κρατος του κοσμου θα γινοταν αποδεκτο τετοιο φαινομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι μερικοι που μπορει να εχουν φαει Τουρκικο και τους αρεσει, τι να κανουμε ο καθενας με τα γουστα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AYTA NA TA BLEPOYN TA MME POY TOYS YPOSTIRHZOYN KAI AYTA DEN TA SXOLIAZOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ασχολούμαστε με απόψεις αρχοντοκουμουνιστων.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι δεν αραδιαζεται και τις προδοτικες πραξεις των στελεχων του πασοκ και της νδ;
    και μια που λετε για Ιμια, ο παγκαλος και ο σημιτης πασοκ δεν ειναι;
    Δεν φτανει η ιστοσελιδα;
    Εαν δεν ανοιξεται τα ματια σας θα μας ερθουν οι συριζεοι ή ακομα χειροτερα οι πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση