GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Αλαβάνου σε ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ...

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά ο Αλέκος Αλαβάνος. Ο κύριος Αλαβάνος, σε άρθρο του στην Κυριακάτικη Ελευ...

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά ο Αλέκος Αλαβάνος. Ο κύριος Αλαβάνος, σε άρθρο του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, κάνει λόγο για «το μεγάλο πολιτικό παράδοξο» της εποχής μας σχετικά με την Αριστερά εκτιμώντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει επιτύχει να αναδειχθεί στον υπ' αριθμόν ένα κομματικό αντίπαλο της κυβέρνησης. Όχι όμως σε προγραμματικό ούτε σε ιδεολογικό αντίπαλο».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Αλέκο Αλαβάνο έχει συμμετοχή στην «εκστρατεία φόβου του συστήματος» σχετικά με την παραμονή στην Ευρωζώνη, τονίζοντας πως η επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η αποχώρηση από το ευρώ αποτελεί εθνική καταστροφή», «συνιστά εκ των πραγμάτων άμεση συνεργασία με την κυβέρνηση στην εκστρατεία τρομοκράτησης του ελληνικού λαού».
Όσον αφορά το κόμμα της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Αλαβάνος υποστηρίζει ότι έχει φτάσει σε σημείο να είναι συνένοχο στις ανατροπές των εργασιακών κατακτήσεων, σε αστυνομοκρατικές πρακτικές, ακόμη και σε επιστρατεύσεις.

2 σχόλια

  1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ .Η ΜΑΣΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνομία για τους 4 συλληφθέντες: "Ασκήθηκε η απολύτως αναγκαία βία"...
    (και άντε κουρευτείτε)

    Εξηγήσεις για τη βία που ασκήθηκε κατά των 4 συλληφθέντων για τη ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης, δίνει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες των δραστών.
    Οι 4 φέρουν εμφανή σημάδια κακοποίησης, ενώ έγινε και προσπάθεια να αλλοιωθούν οι εικόνες με χρήση Photoshop.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια σύλληψης τριών δραστών που έφεραν βαρύ οπλισμό και καταδιώκονταν για δύο ένοπλες ληστείες που είχαν διαπράξει το πρωί της 01-02-2013 στο Βελβεντό Κοζάνης καθώς και για αρπαγή ενός ατόμου, "επιδιώχθηκε και επιτεύχθηκε ο αποτελεσματικός αφοπλισμός αυτών και η ασφαλής απελευθέρωση του ομήρου, αφού χρησιμοποιήθηκαν τα απολύτως αναγκαία μέτρα που επιβάλλονται για την αυτοπροστασία των αστυνομικών και για τη διαφύλαξη και προστασία των πολιτών, δεδομένου ότι η επιχείρηση σύλληψης εξελίχθηκε στο κεντρικότερο και πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης της Βέροιας και δεν υπήρξε απώλεια ανθρώπινης ζωής".

    Όπως αναφέρει η αστυνομία, προκειμένου να εξουδετερωθούν οι οπλοφορούντες ληστές και να απελευθερωθεί ο όμηρος, ασκήθηκε από τους επιχειρούντες αστυνομικούς, η απολύτως αναγκαία επιτρεπτά δικονομική καταναγκαστική σωματική βία, κατά τη συμπλοκή, τον αφοπλισμό και την εξουδετέρωση των δραστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση