GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Ιβάν Σαββίδη το Μακεδονία Παλλάς

O ρώσος ομογενής και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν το ...


O ρώσος ομογενής και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν το αφεντικό.. του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης Μακεδονία Παλλάς για τους επόμενους 12 μήνες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Voria.gr η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη Black&White πρόσφερε μηνιαίο μίσθωμα 95.0000 ευρώ και επικράτησε έναντι των άλλων δύο υποψηφίων που κατέθεσαν νωρίτερα σήμερα δεσμευτικές προσφορές στον ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, οι άλλοι δύο που κατέθεσαν προσφορές ήταν η εταιρεία Aenaos (81.000 ευρώ) και η Grecotel, του ομίλου Δασκαλαντωνάκη (51.000 ευρώ).
Με βάση τους όρους του διαγωνισμού ο νέος μισθωτής θα πρέπει να κρατήσει το 92% του προσωπικού.
Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε σήμερα αφορά τη 12μηνη μίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου, ενώ μέσα στο 2013 αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για τον νέο διαγωνισμό που θα αφορά τη μακροχρόνια μίσθωση του Μακεδονία Παλλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση