GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν στεριώνουν Ριάνα-Μπράουν

Ακόμα μια κρίση περνά η σχέση της Ριάνα με τον Κρις Μπράουν, με την καλλίγραμμη   τραγουδίστρια να περνά... σόλο την ημέρα του Αγίου Βαλε...

Ακόμα μια κρίση περνά η σχέση της Ριάνα με τον Κρις Μπράουν, με την καλλίγραμμη   τραγουδίστρια να περνά... σόλο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε μόνη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αν και πάρα πολύ εντυπωσιακά ντυμένη με ένα πορτοκαλί φόρεμα και χρυσά πέδιλα, να πηγαίνει να παρακολουθήσει τη συναυλία του τραγουδιστή και παραγωγού της R&B Ne-Yo στο Λος Άντζελες.
Τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα θέλουν να περνούν μία κρίση στη σχέση τους, καθώς λίγες ημέρες πριν εμφανίστηκαν στο ίδιο κλαμπ αλλά κάθισαν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο. Μία κρύο μία ζέστη έχει αυτή η σχέση, αφού πριν βδομάδες οι δυο τους ήταν σφιχταγκαλιασμένοι στα βραβεία Grammys, και η ποπ τραγουδίστρια επεδείκνυε όλο καμάρι το μονόπετρό της.
Οι φήμες λένε ότι η Ριάνα απαίτησε να κάτσει στην άλλη μεριά του κλαμπ, ενώ ο Κρις τα έδωσε όλα για να την κάνει να ζηλέψει, βάζοντας σέξι κοπέλες να του ανοίγουν το ένα μπουκάλι μετά το άλλο.
Πηγή: Faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση