GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του, επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες μετά από τις 18-11-2012, ...

Ο Παναθηναϊκός, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του, επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες μετά από τις 18-11-2012, επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική της Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Τοτσέ, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα αλλά και ο Σισοκό ο οποίος ήταν εξαιρετικός.
Είχε την απάντηση
Σε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις και τρία γκολ, ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ με 2-1 επί του ΟΦΗ.
Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στον αγώνα. Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κουρδάκης έβγαλε «φαρμακερή» σέντρα από τα δεξιά στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, αλλά ο Παπάζογλου, που είχε ξεφύγει από τον Μπουμσόνγκ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή.
Στη συνέχεια οι «πράσινοι» ανέβασαν τον ρυθμό τους και απείλησαν τους φιλοξενούμενους στο 7’ και στο 9’ αλλά τα σουτ του Τοτσέ και Σο αντίστοιχα δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν στημένος αμυντικά και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, αλλά ούτε ο Σισοκό κατάφερε να βρει στόχο στο 16’ και στο 18’.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 20’. Ο Μαυρίας μπήκε στην περιοχή του ΟΦΗ έκανε την σέντρα με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο στήθος και μετά στο χέρι αμυντικού των Κρητικών, με το χέρι να μοιάζει ακούσιο.
Στο 29’ ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Μαρίνος από τα αριστερά έκανε την σέντρα σουτ, με την μπάλα να κρεμάει τον Αγριμάκη και να καταλήγει στα δίχτυα του ΟΦΗ.

Ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη απάντησαν άμεσα, καθώς ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα. Μετά από κάθετη πάσα του Παπάζογλου, ο Κουτσιανικούλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Καρνέζη, έκανε το πλασέ και ισοφάρισε για τον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιτ, όμως ο Περογαμβράκης που ήταν σε αντικανονική θέση δεν έκανε κίνηση προς την μπάλα συνεπώς δεν επηρέασε την φάση. Ο Κουτσιανικούλης από την άλλη πλευρά την ώρα της πάσας καλυπτόταν.
Η ομάδα του Φάμπρι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 39’ ο Σεϊταρίδης έβγαλε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά με στόχο τον Μαυρία. Ο τελευταίος έκανε την πάσα με την μία στον Τοτσέ με τον Ισπανό να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

«Κλείδωσε» το ματς
Στο δεύτερο ημίχρονο του ματς, ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος καθώς απειλήθηκε ελάχιστα από τον ΟΦΗ  και «κλείδωσε» τη νίκη με τον Τοτσέ να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 75’
Ο ΟΦΗ, απείλησε στο 51’, αλλά ο Καρνέζης μπλόκαρε εύκολα την λόμπα του Κουτσιανικούλη.
Στο 68’, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-1. Ο Μαυρίας έκανε το σουτ αλλά ο Αγριμάκης απέκρουσε την μπάλα με τα πόδια, την οποία όμως έστειλε στον Σισοκό. Ο τελευταίος προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο πορτιέρο των Κρητικών απέκρουσε και πάλι.
Στο 75’ οι «πράσινοι» έκαναν το 3-1 «κλειδώνοντας» την νίκη. Μετά από κάθετη πάσα του Σισοκό, ο Τοτσέ βγήκε τετ-α-τετ με τον Αγριμάκη, πλάσαρε σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να μείωνε σε 3-2, αλλά η κεφαλιά του Παπάζογλου μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη πέρασε άουτ.
Στο 89’, ο Σισοκό θα μπορούσε να έκανε το 4-1, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση και αφού είχε αποφύγει με πολύ όμορφη ενέργεια δύο αμυντικούς.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Παπάζογλου είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το τέλος του ματς βρήκε τους παίκτες του Φάμπρι να πανηγυρίζουν μία πολύ σημαντική νίκη, ενώ προβληματισμός επικρατούσε στις τάξεις του ΟΦΗ.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση