GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-Ο Ταμήλος συνάντησε τους..."Αρβύλα"

Με ένα από τα μέλη των "Ράδιο Αρβύλα", τον  Στάθη Παναγιωτόπουλο, συναντήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλο σε κεντρικό καφ...

Με ένα από τα μέλη των "Ράδιο Αρβύλα", τον  Στάθη Παναγιωτόπουλο, συναντήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλο σε κεντρικό καφέ των Τρικάλων.
Ο Μιχάλης Ταμήλος δεν έχασε την ευκαιρία και έσπευσε τις… μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου να ζητήσει… εξηγήσεις, κυρίως γιατί τον αποκαλούν… «Τραμπάκουλα»!... Τελικώς η συνάντηση έγινε σε… ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα, ακολούθησαν γέλια, τραγούδια και λίγος χορός από τον Ταμήλο, ο οποίος εκτός από το «τσάμικο» γνωρίζει και τα… σέικ και τα ροκ εν ρολ.
Πηγή:trikalavoice.gr


1 σχόλιο

  1. Παρά την λυσσασμένη αντίδραση των αριστερών της ΕΣΗΕΑ κρίθηκε παράνομη η απεργία και άνοιξε η ΕΡΤ…

    Σχολιάζοντας δε τις ευθείες απειλές της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων σε συναδέλφους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:
    Στα έσχατα όρια ανυποληψίας έφτασαν τα φερέφωνα του κ. Τσίπρα στη συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων, απειλώντας, τηλεφωνικά, με διαγραφή συναδέλφους εάν υποβάλουν ερώτηση στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και ζητώντας την παραπομπή στο πειθαρχικό όσων εφάρμοσαν το νόμο και άρχισαν να εργάζονται μόλις εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που κήρυττε την απεργία παράνομη.
    Σε μια περίοδο σοβαρών προβλημάτων και μεγάλων προκλήσεων στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι έχουν μια συνδικαλιστική ηγεσία που ενδιαφέρεται μόνο για τη μελλοντική της θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι, ο κ. Τσίπρας αρνείται να παραπέμψει τις επικίνδυνες συνιστώσες του, αλλά τα φερέφωνά του σπεύδουν να παραπέμψουν όσους κάνουν το καθήκον τους.

    ΑΥΤΑ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    ΠΑ$$ΟΚ-$ΥΡΙΖΑ
    πληρώνεις με το αίμα σου Ελληνα
    στην σφηκοφωλιά της ΕΡΤ !!

    απόλαυσε !!! την Τσογλαναρία Σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση