GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σκάει» στο τέλος του μήνα η ΑΕΚ

«Σκάει» στο τέλος του μήνα η ΑΕΚ Μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου φαίνεται ότι... βγαίνει η ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο οικονομικός διευθυντής τη...

«Σκάει» στο τέλος του μήνα η ΑΕΚ
Μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου φαίνεται ότι... βγαίνει η ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο οικονομικός διευθυντής της Ένωσης, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, στον Δημήτρη Βιντιάδη.
Καμπανάκι... κινδύνου χτύπησε ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος στον υποψήφιο επενδυτή του Δικεφάλου, για να του καταστήσει σαφές ότι οι όποιες ενέργειές του για εμπλοκή του στον σύλλογο, θα πρέπει να γίνουν άμεσα.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνάλευσης μάλιστα, παίρνοντας σε κάποιο σημείο τον λόγο, έπειτα από ερώτηση ενός μικρομετόχου, για το αν ενημερώθηκε λεπτομερώς ο Βιντιάδης σχετικά με την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ, του είπε πως η ΠΑΕ αντέχει μέχρι τα τέλη του μήνα!
«Ο κ. Βιντιάδης είναι ενήμερος για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και για το γεγονός πως αν δεν βρεθούν χρήματα, αντέχουμε μέχρι το τέλος του μήνα. Το ξέρει αυτό, γιατί του το έχω μεταφέρει ο ίδιος προσωπικά σε πρόσφατη τηλεφωνική συνομιλία μας», ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Βαλασόπουλου.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση