GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αντώναρος ειρωνεύεται την επίσκεψη Ολάντ...

Αρνητικά υποδέχτηκε τον Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βαγγέλης Αντώναρος. Ο στενός συνεργάτης του Κώσ...


Αρνητικά υποδέχτηκε τον Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βαγγέλης Αντώναρος. Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή έγραψε στο twitter  ειρωνικά σχόλια για τον Γάλλο Πρόεδρο.
"Ποιες επενδύσεις θα φέρει ο Ολλαντ στην Ελλάδα; αυτές που διώχνουν αυτός και οι πολιτικές του απο την Γαλλία;" επιβεβαιώνοντας την προτίμηση του στους κεντροδεξιούς ηγέτες και δη σε Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι, που "συγκυβέρνησαν" με Καραμανλή

9 σχόλια

  1. Δεν έφθανε η ΕΣΗΕΑ του Τρίμη που λύσσαξε για να σταματήσει τη μετάδοση από την ΕΤ της επίσκεψης Ολάντ, μας ήρθε κι ο Αντώναρος! Αυτός ο ογκόλιθος του... πνεύματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαίνεται ο πόλεμος συνιστωσών στη ΝΔ. Οι Καραμανλικοί και οι Μητσοτακικοί θα φάνε τους Σαμαρικούς, βλέποντας τη μεγάλη πτώση της ΝΔ. Οι άλλες δύο συνιστώσες της Δεξιάς, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, τρώγονται από μόνες τους, λόγω μεγάλης πτώσης ποσοστών.Έγιναν η ουρά της νεοφιλελεύθερης παράταξης ! Γελάει ο κόσμος μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μπροστά στον κίνδυνο επιβίωσης επειδή βλέπουν οτι μετά απο εκλογές εξαφανίζονται αναγκάζονται να παίξουν το παιχνίδι του Σαμαρά καλύτερα ακόμα και απο τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθε να κάνει επένδυσης o άνθρωπος ΣΤΟ ΝΕΡΟ , αυτό θέλει ο άνθρωπος ...

    Κοιτάξετε τι μπανάνια είμαστε , υπάρχει ανταγωνισμός στο ΝΕΡΟ; σε ένα κοινωνικό αγαθό , τα ίδια επέβαλαν και στην Λατινική Αμερική , ο ένας το νερό ,ο άλλος την ενέργεια, παραβλέποντας ΠΆΝΤΑ όλοι και οι δικοί μας παπαγάλοι τον ΜΜΕ και της ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ κυβέρνησης που τόσο κόπτονται για θέσεις εργασίας ,ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΆ δικαιώματα ανάπτυξη με 500 ευρώ τον μήνα ,και αν τα βρεις. αλλά με τιμές Βρυξελλών, εεε δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ, σα να ζητάς από τον Ινδο να αγοράσει Μερτσέντες με 1 ευρώ μεροκάματο .. γίνετε; εεε δεν γίνετε !!! και ας της κατασκευάζουν αυτοί οι φουκαράδες..

    Απαντώ σε όλους αυτούς του παπαγάλους με 500 ευρώ μισθό στον ιδιωτικό τομέα η στον τουρισμό , χωρίς εργασιακά δικαιώματα, τι περιμένουνε ΝΑ ΠΕΘΑΊΝΟΥΜΕ ανώδυνα για αυτούς !!!..Δυο είναι τα σενάρια όσοι αντιδρούν θα ονομάζονται τρομοκράτες ,και οι άλλοι φοροκλέπτες γιατί δεν θα χουν ΚΆΤΙ να πληρώσουν, αρά βγάζουμε της εφεδρείες να που λέγονται μετανάστες , Αυτοί οι φουκαράδες είναι εδώ γιατί στης πατρίδες τους εργάζονται με 1,5 ευρώ την ημέρα 14 με 15 ώρες ...Οι πολιτισμένοι κατακτητές εκεί δεν μιλάνε για ανθρωπινά δικαιώματα και όλες αυτές της παρλαπίπες που έχει εφεύρει το κεφαλαίο..

    Οι πολιτισμένοι, οι δίκαιοι ,οι εύσπλαχνοι απάνθρωποι αυτού το βρομώ πλανήτη... { ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΌΛΟΙ !! ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΎ ΑΠΌ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΓΑΠΗΣ } αλλά οι αυξήσει σε ρεύμα ,σε νερό, σε τρόφιμα, σε παιδεία, υγεία κ.τ.λ ΑΥΞΉΣΕΙΣ ..και τα προγράμματα κατασχέσεις να ενταθούν παντού . αλλά θα ανοίξουν δουλειές με 500 ευρώ !! ..... ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΕ..

    ΕΓΩ έχω πάψει να φοβάμαι στα 55 χρόνια μου αυτούς ανθρώπους , το αντίθετο θα τους έλεγα για εμένα .

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άθλιος και μικρόψυχος ο Ολανδρέου
    Αρνήθηκε να συναντήσει τον Τσίπρα για μιά λέξη που του είπε απο επιπολαιότητα πρίν απο έναν χρόνο, νόμιζα οτι μόνο οι δικοί μας πολιτικοί είναι τέτοιοι αλλά το κακό είναι πανευρωπαικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρά την λυσσασμένη αντίδραση των αριστερών της ΕΣΗΕΑ κρίθηκε παράνομη η απεργία και άνοιξε η ΕΡΤ…

    Σχολιάζοντας δε τις ευθείες απειλές της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων σε συναδέλφους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:
    Στα έσχατα όρια ανυποληψίας έφτασαν τα φερέφωνα του κ. Τσίπρα στη συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων, απειλώντας, τηλεφωνικά, με διαγραφή συναδέλφους εάν υποβάλουν ερώτηση στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και ζητώντας την παραπομπή στο πειθαρχικό όσων εφάρμοσαν το νόμο και άρχισαν να εργάζονται μόλις εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που κήρυττε την απεργία παράνομη.
    Σε μια περίοδο σοβαρών προβλημάτων και μεγάλων προκλήσεων στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι έχουν μια συνδικαλιστική ηγεσία που ενδιαφέρεται μόνο για τη μελλοντική της θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι, ο κ. Τσίπρας αρνείται να παραπέμψει τις επικίνδυνες συνιστώσες του, αλλά τα φερέφωνά του σπεύδουν να παραπέμψουν όσους κάνουν το καθήκον τους.

    ΑΥΤΑ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    ΠΑ$$ΟΚ-$ΥΡΙΖΑ
    πληρώνεις με το αίμα σου Ελληνα
    στην σφηκοφωλιά της ΕΡΤ !!

    απόλαυσε !!! την Τσογλαναρία Σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γελάει ο κόσμος με τον «καραμανλικό» Τσίπρα και τα παπαγαλάκια του..

    Συνεχίζεται το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα στους ..."καραμανλικούς", προκειμένου να κερδίσει τον Αντώναρο και να προσφέρει γέλιο στον κόσμο της ΝΔ.
    Μετά τα θερμά λόγια που είπε κατόπιν εισηγήσεων συμβούλων του,
    που μας θεωρούν πρόβατα ΣΥΡΙΖΑίους και μάλιστα δύο φορές για την καραμανλική πτέρυγα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχτηκε την πρόταση του Ιδρύματος Κων/νος Καραμανλής...
    και θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση "Κωνσταντίνος Καραμανλής, τότε και τώρα".
    Στην εκδήλωση, θα μιλήσει και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι πρόεδροι του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ, Βενιζέλος και Κουβέλης, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμούς, ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής, κ. Ι. Μάνος και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσνταντίνος Καραμανλής, ο πρώην υπουργός και «αλεπού» της ελληνικής διπλωματίας, Π. Μολυβιάτης.

    Θα ακολουθήσει συζήτηση που θα συντονίσει ο ακαδημαϊκός και γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Κ. Σβολόπουλος.
    Τη συζήτηση θα κλείσει ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, ο πρώην υπουργός κ. Αχ. Καραμανλής.

    Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν θα παρευρεθεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    ΥΓ. Πολιτικοί αναλυτές και σύμβουλοι του κ@λου, εισηγούνται στον Τσίπρα να "διασπάσει" την ΝΔ σε καραμανλική και σαμαρική, με τους καραμανλικούς να είναι οι καλοί και οι Σαμαρικοί οι κακοί, αποβλέποντας στο μετριοπαθές Καραμανλικό κοινό... !!!!

    Ας του εισηγηθούν και ότι οι ΝΔίτες δεν είναι ΣΥΡΙΖΟπρόβατα,
    δεν έχουν μνήμη μυρμηγκιού
    και έδειξαν την πόρτα σε τέτοιους αναλυτές που το πολύ πολύ μπορεί να κερδίσουν κανα Αντώναρο...του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΗΓΕΝΕ ΡΕ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΣΚΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ.ΚΟΙΝΩΣ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση