GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο της ΟΝΝΕΔ για τη βία

Ένα βίντεο με θέμα τα φαινόμενα βίας δημιούργησε η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας, τίτλος του οποίου είναι «Η βία είναι πάντα βία κα...

Ένα βίντεο με θέμα τα φαινόμενα βίας δημιούργησε η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας, τίτλος του οποίου είναι «Η βία είναι πάντα βία και δεν έχει χρώμα. Σταμάτα να την ανέχεσαι».
Στο βίντεο περιλαμβάνονται συμπλοκές διαδηλωτών με αστυνομικούς, περιστατικά βίας και τραυματισμοί, αλλά και το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη.
«Ξύλο, μολότοφ, σπασμένες βιτρίνες, μαχαιρώματα, τρομοκρατικές επιθέσεις,  προπηλακισμοί. Όψεις του ίδιου νομίσματος, που ωθούν την κοινωνία στην αποσύνθεση. Η βία εξαπλώνεται με εξαιρετικά επικίνδυνους ρυθμούς την ώρα που τμήματα της κοινωνίας αλλά και του πολιτικού συστήματος στέκουν αμήχανα μπροστά της, αναζητώντας άλλοθι για τους εμπλεκόμενους. Ως νέοι άνθρωποι, το λέμε ξεκάθαρα. Σημασία δεν έχει ο πρωταγωνιστής. Η βία είναι πάντα βία και δεν έχει χρώμα. Σταμάτα να την ανέχεσαι», αναφέρει η ΟΝΝΕΔ.

 Δείτε το βίντεο



1 σχόλιο

  1. Οι δήθεν αντιστασιακοί, αντιμνημονιακοί γυρνάνε στη ΝΔ, γιατί η καρέκλα και η κουτάλα είναι από χρυσό!
    Και εσύ, μακάκα Έλληνα, πληρώνε χαράτσια και φόρους, πάρε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, πάρε περικοπή επιδομάτων. Έτσι σου αξίζει. Να είσαι δούλος των πολιτικών τζακιών και των εθελόδουλων βολευτών που το παίζουν αντιστασιακοί για λίγους μήνες. Σε δουλεύουν και μας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Δυστυχώς υπάρχει ένα 25% ζώων που ψηφίζει ακόμα ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ και θα μας τυραννάει για πολλά χρόνια. Πάρε Στουρνάρα και τις καταθέσεις και τα ακίνητα των Ελλήνων. Αντέχουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση