GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του έκαναν έξωση, επειδή φώναζε πολύ στο σεξ!

Υπερδραστήριος ερωτικά, αλλά θορυβώδης αποδείχθηκε ένας...

Υπερδραστήριος ερωτικά, αλλά θορυβώδης αποδείχθηκε ένας...40χρονος άνδρας από την Πάντοβα της Ιταλίας, ο οποίος έκανε ιδιαιτέρως αισθητή στους γείτονές του την αγαπημένη του δραστηριότητα: το σεξ!
Κάθε βράδυ, οι ένοικοι της πολυκατοικίας καλούνταν να αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο τις φωνές, τους θορύβους, αλλά και τη δυνατή μουσική που προέρχονταν από το διαμέρισμα του 40χρονου άνδρα. Οι περισσότεροι είχαν αλλάξει την ώρα του δείπνου τους, ώστε να κοιμούνται νωρίτερα τα παιδιά τους, με την ελπίδα ότι θα είχαν έναν ήσυχο ύπνο, που δε θα τον διέκοπτε το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του ερωτύλου γείτονα.
Στις προσπάθειές τους, μάλιστα, να τον συνετίσουν, εκείνος αντιδρούσε επιθετικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είχε απειλήσει και προσβάλει κάποιους από τους ενοίκους, όταν τόλμησαν να του κάνουν παρατήρηση. Αποτέλεσμα ήταν, όπως αναφέρει η εφημερίδα La Stampa, να κρύβονται ή να απομακρύνονται, όταν τον συναντούσαν στους διαδρόμους ή στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, όπως και να μην επιτρέπουν την έξοδο στα παιδιά τους έπειτα από συγκεκριμένη ώρα, φοβούμενοι την αντίδρασή του.
Έτσι, απεγνωσμένοι καθώς ήταν οι ένοικοι, τον κατήγγειλαν για παρενόχληση και διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ ο δικαστής αποφάσισε ότι, πέρα από την έξωση που θα του ασκηθεί, δε θα επιτρέπεται να πλησιάζει το κτίριο και τους ενοίκους του ούτε στα 500 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση