GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η «Διαπραμάτευση» με Τους ΤΡΟΛικανούς

Η «Διαπραμάτευση» με Τους ΤΡΟΛικανούς Ήταν μια διαπραγμάτευση δύσκολη και απαιτητική. Για δυνατούς λύτες. Μόνο ο Αντώνης μπορούσε και τελ...

Η «Διαπραμάτευση» με Τους ΤΡΟΛικανούς
Ήταν μια διαπραγμάτευση δύσκολη και απαιτητική. Για δυνατούς λύτες. Μόνο ο Αντώνης μπορούσε και τελικά κατάφερε, να φέρει εις πέρας μια τέτοια δύσκολη αποστολή. Άντε και ο Τσακ!
Οι ΤΡΟΛικανοί για να μην τα πολυλογάμε, είχαν αριβάρει με άσχημες διαθέσεις. Σα να χαν μάλιστα δασκαλευτεί από τη Φράου Αγκέλα Χίτλερ. Ήταν ανένδοτοι και προκλητικοί. Ενδεικτικό του άσχημου κλίματος ήταν ότι όταν ο Αντωνάκης ο ανοιχτομάτης, εισήλθε στην αίθουσα συνεδριάσεων, δεν «εγέρθητω» κανείς εξ’ αυτών! Καθόντουσαν τα ζώα τα όρθια, με τις ποδάρες τους απλωμένες πάνω στις καρέκλες και μήτε που κίνησαν τα κεφάλια όταν μπήκε ολάκερος Πρωθυπουργός! Τέτοια αδιαφορία, ούτε πέταγμα μύγας δε θα μπορούσε να τους προξενήσει!
Ο Αντώνης, καταφανώς ενοχλημένος, πειραγμένος και θιγμένος, ξερόβηξε για να καθαρίσει τον λαιμό του από τον κόμπο που χε σφηνώσει στο λαρύγγι και που σίγουρα θα τον έκανε να μιλάει σαν τον Γερουλάνο. Στη συνέχεια, έκανε μια σύντομη εισαγωγή, αναλύοντας την οικονομική κατάσταση της χώρας και επιχείρησε να θέσει τα σημεία της επαναδιαπραγμάτευσης. Πήγε να ξεστομίσει κάτι περί ευρωομολόγου και περί μη εγγραφής των κεφαλαίων που δίνονται για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών, στο δημόσιο χρέος και οι ΤΡΟΛικανοί λίγο έλειψε να ξεπαπουτσωθούν και να τόνε πάρουν στο κυνήγι με τις Βέρμαχτ ανά χείρας!
Ο Αντώνης-”Ο Λόγος μου συμβόλαιο” όμως, δεν εμάσησε. Έκανε πίσω σε αυτά τα δυο, τρία «επουσιώδη» και φόρτσαρε προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιες άλλες διευκολύνσεις που θα διασώσουν το έθνος και θα φέρουν την ανάπτυξη και την ευημερία ξανά στη χώρα!
Κατόπιν τούτου, ο Μέγας Αντωνάκης- Μεγαλ’ η χάρη του- Ευλοημένος να ναι- ο Θεός να μας κόβει χρέη και να του τα δίνει υποκαταστήματα στην πιτσαρία- κατόρθωσε:
να μπορούν να βγαίνουν οι σκουπιδιαραίοι να περιμαζώνουν τ’ απορρίμματα και μετά τις 5 το πρωί.
να επιτρέπεται η χρήση του ελληνικού εθνικού ύμνου την 25η Μαρτίου
να μην αντικατασταθεί ο μισθός στο δημόσιο από κουπόνια του ΑΒ Βασιλόπουλου και του πουλιού το γάλα.
να αποζημιωθούν οι μικροομολογιούχοι που έχασαν τις καταθέσεις μιας ζωής- λόγω κουρέματος- με μετοχές της Πειραϊκής Πατραϊκής και του Μινιόν.
να μην μετονομασθεί η χώρα σε Νότια Ρηνανία Βεστφαλία
Πάλι με χρόνια με καιρούς…
http://kopritis-alert.blogspot.ru/2013/02/blog-post_12.html?spref=tw&m=1

1 σχόλιο

  1. Ηλιθιε , βλακα του ιδ. τομέα δουλευε -αν εχεις ακομα δουλειά- εως τις 7 κ τις 8 κάθε μέρα για να ζει το κυφηναριο του ΔΤ που είναι με το μάτι στο ρολόι απο τις 12.. ενω εδω που εχουμε φτασει πια ακόμα την ίδια διαθεση εχουν για να εξυπηρετησουν. .(για να μην μιλησω για το γρηγοροσημο που καλα κρατει..)
    Αν δεν τους απολυσουν ολους τους κοπριτες και να προσλαβουν άτομα με ικανότητες κ διαθεση για δουλειά θα τρωμε ξυλο ολοι δια βιου...!!
    Αλλα βλέπεις τα λαμογια οι πολιτικοί μας τους έχουν με το μπαμπακι γιατί είναι τα κοληταρια τους οι σιγουροι ψηφοι..
    Εσυ βλακα και ηλιθιε του Ιδ. Τομεα μετα απο 20 χρόνια δουλειάς πηγαινε στα ευρ 586 για να μην χασει την δουλεια του κανένας φιλος μας του Δημοσιου.. βλακα , ανοητε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση