GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχέδιο του Ομπάμα για την οικονομία...

Σχέδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας των ΗΠΑ, πρόκειται να παρουσιάσει ο Μπάρακ Ομπάμα, προσφέροντας προτάσεις για επενδύσεις σε υποδομ...

Σχέδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας των ΗΠΑ, πρόκειται να παρουσιάσει ο Μπάρακ Ομπάμα, προσφέροντας προτάσεις για επενδύσεις σε υποδομές, μεταποίηση, καθαρή ενέργεια και εκπαίδευση, σύμφωνα με αξιωματούχο της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με το Reuters, στην ετήσια ομιλία του για την Κατάσταση του Έθνους την Τρίτη, ο αμερικανός πρόεδρος σκοπεύει να καταστήσει σαφές ότι εξακολουθεί να αφουγκράζεται τα οικονομικά προβλήματα της μεσαίας τάξης, τα οποία και είχαν κυριαρχήσει στην προεκλογική του ατζέντα.
Οι λεπτομέρειες των νέων πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για τις υποδομές, τη μεταποίηση, την καθαρή ενέργεια και την εκπαίδευση δεν έχουν γίνει γνωστές. Θεωρείται, πάντως, βέβαιο ότι οποιαδήποτε νέα κονδύλια θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση από τους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου, οι οποίοι ζητούν περικοπές δαπανών και μείωση του ελλείμματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση