GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η σεξοβόμβα της ... Χεζμπολάχ!

Θα μπορούσε, διαρκώς ταραγμένη Μέση Ανατολή, μια σούπερ σέξι λιβανέζα καλλονή να έχει παντρευτεί έναν τρομοκράτη, επικεφαλής μιας οργάν...

Θα μπορούσε, διαρκώς ταραγμένη Μέση Ανατολή, μια σούπερ σέξι λιβανέζα καλλονή να έχει παντρευτεί έναν τρομοκράτη, επικεφαλής μιας οργάνωσης η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο δεκάδων μυστικών υπηρεσιών απ' όλο τον κόσμο; Η απάντηση, σύμφωνα με το αραβικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια, είναι «ναι». Και η είδηση έκανε τον γύρο του (αραβικού) κόσμου μέσα σε ελάχιστο χρόνο, αφήνοντας τους περισσότερους άναυδους. Γιατί; Διότι ο τρομοκράτης γαμπρός είναι ο περιβόητος Χασάν Νασράλα, ηγέτης της Χεζμπολάχ (Κόμμα του θεού) και νούμερο 1 στόχος των Ισραηλινών, ενώ η καλλονή νύφη είναι η Χάιφα Ουέχμπε, μοντέλο αρχικά, Μις Λίβανος στη συνέχεια, τραγουδίστρια, ηθοποιός, και σήμερα μια από τις πιο επιθυμητές γυναίκες σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο και όχι μόνο. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της στα περιοδικά και οι προκλητικές εμφανίσεις της στα βιντεοκλίπ των τραγουδιών της συχνά προκάλεσαν και προκαλούν ακόμη την έντονη αντίδραση της πλειονότητας των Αράβων, αντρών και γυναικών, οι οποίοι θεωρούν πως προσβάλλει με τον χείριστο τρόπο τα αραβικά (δημόσια) ήθη.
Ομως η ιστορία αυτού του παράδοξου έρωτα μεταξύ της ωραίας Λιβανέζας και του σιίτη εξτρεμιστή φαίνεται πως ανήκει στο βασίλειο της φαντασίας. Η Χάιφα Ουέχμπε έφτασε στο σημείο να εμφανιστεί στη λιβανέζικη τηλεόραση για να διαψεύσει τα όσα ακούγονται και γράφονται. Εχοντας το βλέμμα της καρφωμένο στις κάμερες, η λιβανέζα ντίβα δήλωσε πως «ο Νασράλα είναι ο μοναδικός που κάνει την καρδιά μου να χτυπά. Τον θαυμάζω για τη σοφία του και για την πολιτική του αλλά δεν τον έχω παντρευτεί». Ωστόσο, έμοιαζε να απολαμβάνει το όλο ζήτημα, την επιπλέον φήμη που απέκτησε μέσω του συγκεκριμένου κουτσομπολιού. Ολοκληρώνοντας την εξομολόγησή της και έχοντας αποκαταστήσει την (δική της) αλήθεια, με ύφος αυτάρεσκο προειδοποίησε τον τηλεπαρουσιαστή ότι «θα δείτε, την επόμενη φορά θα με παντρέψουν με τον Ομπάμα».
ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ. Γεννημένη το 1976, από πατέρα Λιβανέζο και μητέρα Αιγύπτια, η Χάιφα Ουέχμπε, προτού ακόμη γίνει 20 ετών, είχε φωτογραφιστεί περισσότερες από 100 φορές για τα εξώφυλλα δεκάδων αραβικών περιοδικών, είχε περπατήσει στις πασαρέλες των πιο περίφημων ιταλών μόδιστρων ενώ είχε ήδη αρχίσει να καλλιεργεί το πάθος της για τη μουσική.
Επειτα από την κυκλοφορία των πρώτων άλμπουμ της, τα οποία πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα, η Ουέχμπε πήρε μέρος στο ριάλιτι σόου «Αλ Ουαντίι», κάτι σαν τη δική μας «Φάρμα». Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η πορεία της ήταν αποκλειστικά ανοδική.
Εχοντας μπει στα σπίτια των Αράβων όλου του κόσμου, άλλοτε εντυπωσιάζοντας και άλλοτε εξοργίζοντας άντρες και γυναίκες, μεγάλους και μικρούς, οι προτάσεις που άρχισε να δέχεται για να συναυλίες αυξήθηκαν κατακόρυφα. Ομως η καριέρα της Ουέχμπε δεν την έκανε να ξεχάσει τις πολιτικές ανησυχίες της. Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Λιβάνου το 2006 μεταξύ των Ισραηλινών και των μαχητών της Χεζμπολάχ, είχε επαινέσει τον Νασράλα για τη στάση που είχε επιδείξει.
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Ομως τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2010, οι επιτελείς της οργάνωσης δεν της επέτρεψαν να συμμετάσχει στην αποστολή του «στόλου της ελευθερίας» - μιας ομάδας πλοίων που αποπειράθηκε να σπάσει το εμπάργκο της Λωρίδας της Γάζας - εξαιτίας της προκλητικής εμφάνισής της. «Η γύμνια της και τα άσεμνα ρούχα της», είχαν δηλώσει, «θα αμαύρωναν τη φήμη όλων των άλλων γυναικών που συμμετείχαν στην αποστολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση