GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαρήγα: Η κυβέρνηση θέλει να απαγορεύσει τις απεργίες

Σχέδιο της κυβέρνησης κατά των απεργιών καταγγέλλει  σε συνέντευξή της η γενική γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Πρόθεση στην...

Σχέδιο της κυβέρνησης κατά των απεργιών καταγγέλλει  σε συνέντευξή της η γενική γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Πρόθεση στην κυβέρνηση να απαγορεύσει τις απεργίες καταλογίζει η γγ του ΚΚΕ κ Αλ Παπαρήγα εκτιμώντας πως τα πρόσφατα επεισόδια με εργαζομένους και οι επιστρατεύσεις εντάσσονται σε αυτό το σχέδιο.
Σε συνένετυξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ Τσίπρα λέγονατς ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «οπορτουνιστικό και ΠΑΣΟΚ τελευταίας κοπής».
Η κ. Παπαρήγα εκφράζει την ανησυχία της, για την επιρροή της Χρυσής Αυγής στις νέες ηλικίες, και επιρρίπτει ευθύνες σε όσους αναφέρονται στο «ιδεολόγημα των δύο άκρων» κάνοντας ειδική αναφορά σε διευθυντές και καθηγητές που όπως λέει προπαγανδίζουν αυτό το ιδεολόγημα.Εκτιμά ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε ανακήρυξη της ΑΟΖ ,λόγω πιέσεων των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση