GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την πάντρεψαν όταν ήταν μόλις ενός έτους

Η Laxmi Sargara έγινε γνωστή διεθνώς ως η πρώτη...

Η Laxmi Sargara έγινε γνωστή διεθνώς ως η πρώτη...γυναίκα στην Ινδία που κατάφερε να ακυρώσει το γάμο της. Τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά, μόνο που τώρα τουλάχιστον συμφωνεί και η ίδια με την επιλογή του γαμπρού!
Η 19χρονη πλέον Laxmi αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακής τελετής με τον 23χρονο Mahendra Sargara ενώπιον 150 περίπου καλεσμένων, συγγενών και φίλων.
Μιλώντας από το σπίτι της στην περιοχή Jodhpur της κεντρικής Ινδίας, δήλωσε ότι τώρα ήταν η κατάλληλη εποχή για να παντρευτεί ξανά.
«Δε συμφωνούσα με τον πρώτο μου γάμο. Δεν τον ήθελα και ήμουν δυστυχισμένη. Τώρα είμαι χαρούμενη. Ξεπέρασα το παρελθόν μου κι ελπίζω να έχω ένα λαμπρό μέλλον» είπε η ίδια.
Η ιστορία της Laxmi δεν προκαλεί εντύπωση στη χώρα της. Οι γονείς της την πάντρεψαν όταν ήταν μόλις… ενός έτους με ένα αγόρι τριών ετών, σύμφωνα με την παράδοση στο χωριό Khera του Rajasthan!
Μη γνωρίζοντας για τη συμφωνία που είχαν συνάψει οι γονείς της με τους γονείς του «γαμπρού» η Laxmi έμαθε την αλήθεια όταν έγινε 18 χρονών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση