GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Δεν έκανα κοπάνα...

Είχε και συνέχεια η κόντρα μεταξύ του αντιπροέδρου της βουλής Λεωνίδα Γρηγοράκου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αφού δεν της έδωσε το λόγ...

Είχε και συνέχεια η κόντρα μεταξύ του αντιπροέδρου της βουλής Λεωνίδα Γρηγοράκου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αφού δεν της έδωσε το λόγο για να μιλήσει επί του νομοσχεδίου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το λόγο επί προσωπικού. Στο τέλος παίρνοντας τελικά το λόγο, είπε ότι... δεν έκανε κοπάνα.
Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Ζ.Κ.:Είπατε ότι δεν ήμουν παρούσα στην εκφώνηση του ονόματός μου
Λ.Γ. : Μη βάζετε λόγια σε μένα
Ζ.Κ.: Θέλετε να δημιουργείτε εντυπώσεις και με στοχοποιείτε συνεχώς
Λ.Γ. : Δεν είπα ότι εκφώνησα το όνομά σας. Είπα ότι απουσιάζατε από τη βουλή.
Ζ.Κ. : Ήμουν στην αίθουσα γερουσίας...
Λ.Γ.:Δεν σας δίνω το λόγο...
Λ.Γ. Δώστε μου το λόγο

Στο θέμα παρενέβη και πάλι ο Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος επανέλαβε ότι ο Γιάννης Δραγασάκης έδωσε κατ'εξαίρεση το λόγο στον Άδωνι Γεωργιάδη την Τετάρτη.
"Δεν μπορεί ο καθένας που έρχεται στη βουλή και να παίρνει το λόγο όποτε θέλει" είπε ο κ. Γρηγοράκος, εκφράζοντας τη διαφωνία του με τον έτερο αντιπρόεδρο :"Εγώ δεν το δέχομαι αυτό που έκανε χθες . Ήταν εκτός διαδικασίας".

Στη συνέχεια, πάντως, η κυρία Κωνσταντοπούλου και απαντώντας στον κύριο Γρηγοράκο, είπε ότι ήταν στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης και δεν έκανε κοπάνα.



3 σχόλια

  1. Αναφορά στον ΟΗΕ εναντίον της Κωνσταντοπούλου... για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

    Αναφορά η οποία περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την πρακτική που ακολούθησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην εκδίκαση των υποθέσεων πελάτη της που κατηγορείται για τους βιασμούς τεσσάρων τουριστριών από το 2005, υπέβαλε στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι.
    Από χθες η συγκεκριμένη αναφορά βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο του Γραφείου του Υπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη διεύθυνση http://www2.ohchr.org.

    Ανάμεσα σε άλλα, στο αναλυτικό χρονολόγιο με τις δικονομικές ενέργειες της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά την εκδίκαση της έφεσης για τον βιασμό τουρίστριας από τη Βόρεια Ευρώπη φαίνεται ότι η νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε τέσσερις αιτήσεις εξαίρεσης τριών δικαστών, ενός ενόρκου και ενός εισαγγελέα.

    Η αναφορά του Παρατηρητηρίου υποβλήθηκε στην Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών στο πλαίσιο της εξέτασης θεμάτων που αφορούν την Ελλάδα κατά την 54η Συνεδρίαση του φορέα, το διήμερο 18ης και 19ης Φεβρουαρίου 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η αντιπαθέστατη και εμπαθέστατη γλωσσοκοπάνα έχει ξεφύγει εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Σύριζα,
    δηλ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ....
    τι ακριβώς περίμενε από την κυβέρνηση,
    να αφεθούν ελεύθεροι οι ληστές;

    Αλλά για τα ερωτήματα που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ αρμοδιότεροι είναι οι ψυχίατροι...

    ΣΥΡΙΖΟ-παράφρονες: Τα Ίμια είναι τούρκικα γιατί είναι ...πιό ΚΟΝΤΑ στην Τουρκία !!!

    Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ και ανήκουν στην Τουρκία! Να χωρίσουμε στη μέση το Αιγαίο! Ούτε Τούρκος στρατηγός δεν θα έγραφε τέτοια πράγματα.

    Διαβάστε όσα γράφει ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης και κρατηθείτε:
    1. Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ (η τούρκικη ονομασία τους) και ανήκουν στην Τουρκία γιατί είναι πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο!
    2. Παράλογη αξίωση τα 12 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης από την πλευρά της Ελλάδας. (Με λίγα λόγια να χωρίσουμε το Αιγαίο στα δύο με την Τουρκία ή να το αφήσουμε στα ψάρια του όπου και ανήκει όπως λέει το σύνθημα των συντρόφων του).
    3. Ξανακρατηθείτε: Την κρίση στα Ίμια προκάλεσε η Ελλάδα η οποία ήθελε να μετατρέψει την διεθνή θάλασσα του Αιγαίου σε Ελληνική λίμνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση