GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως να τουϊτάρεις... μετά θάνατον!

Αυτό είναι το μακάβριο μότο που δημιούργησε μια εταιρία για τους χρήστες του twitter που...

Αυτό είναι το μακάβριο μότο που δημιούργησε μια εταιρία για τους χρήστες του twitter που...έχουν φύγει από τη ζωή :«Όταν η καρδιά σου σταματήσει να χτυπάει, θα συνεχίσεις να τουϊτάρεις». Το «LivesOn», όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη εφαρμογή, διαθέτει «τεχνητή νοημοσύνη» που παρακολουθεί τα ενδιαφέροντα και τον τρόπο γραφής του... μακαρίτη και στη συνέχεια με βάση αυτές τις πληροφορίες και την επικαιρότητα ποστάρει tweets όπως θα έκανε και αυτός αν βρισκόταν στη ζωή.
Η εταιρία μάλιστα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δοκιμάσουν την εφαρμογή πριν... αποδημήσουν και να αξιολογήσουν οι ίδιοι τη διαδικτυακή τους παρουσία όταν συμβεί το μοιραίο! Η υπηρεσία αναμένεται να είναι διαθέσιμη για τους ενδιαφερόμενους τον προσεχή Μάρτιο. Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που υποψιάζονται ότι πίσω από αυτή την εφαρμογή κρύβεται ένα διαφημιστικό κόλπο με σκοπό την προώθηση προϊόντων και μιλούν για ανάμειξη διαφημιστικής εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση