GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουλάς - Νομικός - Χαυτούρας: «Ο Δήμος Βόλου στα χέρια άσχετων και επικίνδυνων ατόμων»

Για αλαζονική συμπεριφορά και φασίζουσα νοοτροπία, εναντίον των εργαζομένων, κάνει λόγο η ανακοίνωση των Δημοτικών Συμβούλων ΔΙΑΒΑΣΤΕ την...

Για αλαζονική συμπεριφορά και φασίζουσα νοοτροπία, εναντίον των εργαζομένων, κάνει λόγο η ανακοίνωση των Δημοτικών Συμβούλων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:
Η υπηρεσιακή και πολιτική αναταραχή, που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Βόλου προξενεί μεγάλη ανησυχία σε όλους μας. Δυστυχώς, το φαινόμενο επεισοδίων μεταξύ Δημοτικής Αρχής Βόλου και εργαζομένων θα έλεγε κανείς, ότι έχει γίνει ενδημικό.  
Η εκδικητικότητα και η εμπάθεια της Δημοτικής Αρχής εναντίον των εργαζομένων της Καθαριότητας αυτή την φορά, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε περαιτέρω δυσάρεστο κλίμα τις σχέσεις δημοτικών υπαλλήλων με τους πολιτικούς προϊσταμένους.
Η αλόγιστη και αλαζονική συμπεριφορά του Δημάρχου και μερικών αντιδημάρχων κάθε άλλο παρά προάγει την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών. Οι διώξεις συνδικαλιστών αλλά και εργαζομένων, που έχουν μπει στο στόχαστρο, αποτελούν χαρακτηριστική ένδειξη της φασίζουσας νοοτροπίας του κ. Σκοτινιώτη και όσων εκ των στενών συνεργατών του συμφωνούν με τέτοιου είδους τακτικές. Τέτοιοι χειρισμοί διοίκησης φανερώνουν, ότι ο Δήμος ευρίσκεται σε χέρια άσχετων και επικινδύνων ατόμων.
Επειδή, δεν διαφαίνεται κάποια εκτόνωση και εξομάλυνση της κατάστασης αλλά αντίθετα μάλλον θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση των αντιπαραθέσεων, κάνομε έκκληση στον κ. Δήμαρχο να φροντίσει να αναθεωρήσει την στάση του έναντι των εργαζομένων ώστε να επιτευχθεί εργασιακή ειρήνη προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Γ. Μουλάς                             
Ν. Νομικός
Ν. Χαυτούρας

1 σχόλιο

  1. ΣΤΟΝ Δ. ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΝ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ.
    ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΑΤΣΕΣ-ΦΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση